Google Sniper: η εφαρμογή που δουλεύεις μία μέρα και πληρώνεσαι μια ζωή - Για πάμε!!

Μπορεί κάποιος κανονικός άνθρωπος να βγάζει χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς να κάνει κάτι; Κι όμως μπορεί!

Στην συγκεκριμένη ερώτηση πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, έδωσε απάντηση ο George Brown, ένας νεαρός που έφτιαξε μία εφαρμογή που προσφέρει πλήρες εισόδημα για μίας ημέρα δουλειά.

Ο τρόπος του George Brown δεν είναι μυστικός και εχει πρόσβαση σε αυτόν ο καθένας. Ο Brown έφτιαξε ένα πρόγραμμα το όποιο ονομάζεται Google Sniper και μετατρεπέι την επίσκεψη σε κάποιο website σε χρήμα.

Το Google Sniper στοχεύει διαφημιστικό πρόγραμμα Adsense της Google που προσφέρει κέρδη 12,7 δισ. δολαρίων τον χρόνο, επιδιώκοντας ένα μέρος των χρημάτων αυτών να κατευθυνθεί προς το λογαριασμό των χρηστών.

Πως γίνεται αυτό; Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να αντιγράψει τα βήματα που ο George Brown προτείνει. Αφού ο χρήστης σετάρει το προσωπικό του προφίλ και ενημερώσει για τον λογαριασμό που θέλει να μπαίνουν τα χρήματά του, τότε δεν ασχολείται ξανά με το πρόγραμμα και αυτό θα τον πληρώσει στο τέλος της ημέρας στον λογαριασμό που έχει δηλώσει.

Όπως είναι φυσικό κάποιοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Google Sniper είναι πιο τυχεροί σε σχέση με άλλους. Δεν καταφέρειν κάποιος να βγάλει εκατομμύρια για κάθε χρόνο, όπως έχει καταφέρει ο George Brown όπως δίνει την δυνατότητα για ένα ξεκίνημα.

Πάντως πολλές είναι οι αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου που έχουν χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα οι οποίοι υποστηρίζουν ο μόνος εύκολος τρόπος για να πλουτίσει κάποιος είναι να κερδίσει το... λαχείο, ενώ η τιμή του προγράμματος είναι 47 δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ