H Κρήτη έχει ταλέντο - Η Γεωργία Πρατοπούλου κέρδισε με το ''Δι' ευχών'' τον 15ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Φωνητικών! (φωτό - βίντεο)

Για πρώτη φορά στη ζωή της αποφάσισε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό  τραγουδιού η  Γεωργία Πρατοπούλου και απέσπασε το πρώτο βραβείο στο 15ο Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό που διενεργήθηκε από την  Cretanart  Productions.

Για πρώτη φορά στη ζωή της αποφάσισε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό  τραγουδιού η  Γεωργία Πρατοπούλου και απέσπασε το πρώτο βραβείο στο 15ο Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό που διενεργήθηκε από την  Cretanart  Productions.


Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού έλαβαν μέρος 30 τραγουδιστές από όλη την Κρήτη και στη δεύτερη και τελική φάση 18.

Στην τελική τριάδα  ήταν η  Γεωργία Πρατοπούλου, ο Νίκος Κουβίδης και η Χριστίνα Παπαδοπούλου. Η κατάκτηση του πρώτου βραβείου για την ίδια, ήταν έκπληξη όπως δηλώνει στο MadeinCreta.

"Ένιωσα υπέροχα. Aν και περίμενα ότι θα είμαι στην τελική τριάδα, δεν περίμενα το πρώτο βραβείο , λόγω του υψηλού επιπέδου του διαγωνισμού  και των πολύ καλών φωνών που ήταν στην τριάδα. Τώρα πιστεύω  ότι ίσως μου δοθεί μια ευκαιρία να κυνηγήσω το όνειρό μου έχοντας πια παραγωγό τον κ. Γιώργο Ασσαριωτάκη από την  Cretanart Productions, καθώς στα τρόπαια του διαγωνισμού για το νικητή είναι και η δημιουργία cd από την δισκογραφική εταιρεία Dusty Records, μέσα στο διάστημα δύο ετών».

Όσον αφορά στο τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει το  «Δι ΄ευχών» δεν ήταν μια τυχαία επιλογή που απλά ταίριαζε στη φωνή της.


«Υπάρχει λόγος που επέλεξα το τραγούδι. Θεωρώ ότι οι στίχοι του είναι επίκαιροι. Είναι καθαρά ένα  ελληνικό κομμάτι αλλά περιγράφει τις δυσκολίες  των ανθρώπων  όλης της γης ενώ παράλληλα δίνει και το μήνυμα ης αγάπης μέσα από τα λόγια του « Δι ευχών των Αγίων που κλαις, που μπορείς σε αγαπάω να λες….»  

Η Γεωργία Πρατοπούλου τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με δυο επίσης νέα παιδιά τον Νίκο Καραμανωλάκη στα πλήκτρα και στο
παγκρητιος φωνητικός διαγωνισμός πρατοπούλου γεωργία cretanart Όμως τα πράγματα για τους καλλιτέχνες είναι δύσκολα.



Η Γεωργία που ασχολείται με το τραγούδι δέκα χρόνια τραγουδώντας σε διάφορα κέντρα διασκεδάσεως και ξενοδοχεία από αυτή τη δουλειά δε ζει, λόγω των διαμορφωμένων συνθηκών.

Το κανονικό της επάγγελμα είναι υπάλληλος σε καθαριστήριο, και αυτό μπορεί εύκολα να συνδυαστεί και με την αγάπη της στο τραγούδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ