Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζακ Γαλιφιανάκη-Θέλει να γυρίσει ταινία για τη Μάχη της Κρήτης!

Ο ελληνικής καταγωγής κωμικός ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης, που έγινε διάσημος μέσα από την τριλογία ταινιών «Hangover», σχεδιάζει μία επιστροφή στις κρητικές ρίζες του.

Ο ελληνικής καταγωγής κωμικός ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης, που έγινε διάσημος μέσα από την τριλογία ταινιών «Hangover», σχεδιάζει μία επιστροφή στις κρητικές ρίζες του. Έτσι αποκάλυψε την πρόθεσή του να γυρίσει σύντομα μία ταινία στην Ελλάδα και μάλιστα όχι κάποια κωμωδία, αλλά ένα πολεμικό δράμα.



«Προσπαθώ να κάνω μια ταινία στην Ελλάδα σύντομα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.Το σενάριό της γράφεται τώρα αλλά δεν είναι κωμωδία, είναι κάτι διαφορετικό: πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα, γύρω από τη Μάχη της Κρήτης» λέει ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

Εφόσον ευοδωθούν οι προσπάθειες παραγωγής αυτής της ταινίας, θα επιχειρήσει ο Γαλιφιανάκης να ξεσκονίσει πάλι τα ελληνικά του, όπως δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά:
«Θα πρέπει να ξεσκονίσω πολύ καλά τα ελληνικά μου. Αν καταφέρουμε να κάνουμε την ταινία – ένας συγγενής μου προσπαθεί να βρει άκρη μ' αυτό – θα πρέπει να πέσω με τα μούτρα. Εκτός κι αν οι μόνες μου ατάκες είναι "προς τα πού είναι το μπάνιο" και "πού είναι η οδοντογλυφίδα μου»!

O δημοφιλής ηθοποιός απάντησε εκτός των άλλων και στο ερώτημα, σε ποιους λόγους βασίζεται κατά την άποψή του η επιτυχία του «Hangover»: «Eίχε αρχετυπικούς χαρακτήρες με τους οποίους μπόρεσαν να ταυτιστούν οι θεατές. Νομίζω ότι άλλοι άνθρωποι έχουν μια παράξενη πλευρά που βγαίνει πότε πότε στην επιφάνεια, άλλοι μια κουλ, έξυπνη που επιτρέπει τα πάντα, άλλοι είναι πιο νευρικοί, παρασύρονται. Γι' αυτό νομίζω ότι ταυτίστηκαν οι θεατές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ