Αυτή είναι η μαγική ημερομηνία για να πετάξετε σχεδόν τσάμπα αυτό το καλοκαίρι

Αν δεν έχετε προγραμματίσει ακόμη τις διακοπές σας καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά πότε είναι η ιδανική ημέρα να ταξιδέψετε σχεδόν τσάμπα.

Άπειρες οι συμβουλές των ειδικών για το πότε και πώς να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια για να πετύχετε το χαμηλότερο κόστος ναύλων.
Μεταξύ αυτών;

Να κάνετε κράτηση τα μεσάνυχτα της Τρίτης - ή να περιμένετε, ίσως και την Κυριακή - και να κάνετε κράτηση περίπου δύο μήνες πριν από μια πτήση για τον καλύτερο μέσο όρο των αεροπορικών ναύλων. Εκτός από την περίοδο των Χριστουγέννων, που θα πρέπει να κλείσετε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν.

Γιατί όμως βλέπουμε διαφορετικές τιμές στα εισιτήρια;
Όπως μας αναφέρει ο Rick Seaney, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της FareCompare (online πλατφόρμα που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τα αεροπορικά εισιτήρια στο μέλλον.), «Τα δεδομένα κράτησης είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό», καθώς οι αεροπορικές εταιρείες δε θέλουν να αποκαλύπτουν την εσωτερική έρευνα τιμολόγηση τους.

Η FareCompare.com, μας αποκάλυψε πως η 23η Αυγούστου είναι η «μαγική ημερομηνία» για να πετάξετε, αν θέλετε να κλείσετε εισιτήρια με τα χαμηλότερα αεροπορικά ναύλα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ