Sex και μουσική: Ποιο είναι το ιδανικό κομμάτι για να «απογειώσεις» το... κρεβάτι σου;

Ποια είναι τα μουσικά κομμάτια που ανεβάζουν στα ύψη τη λίμπιντο; Μπορεί η μουσική να θεωρηθεί καλύτερη και από το sex; Νέα έρευνα απαντά στα ερωτήματα..

Ποια είναι τα μουσικά κομμάτια που ανεβάζουν στα ύψη τη λίμπιντο; Μπορεί η μουσική να θεωρηθεί καλύτερη και από το sex; Νέα έρευνα απαντά στα ερωτήματα..



Και όμως! Υπάρχουν μουσικά κομμάτια που αρκετοί άνθρωποι ακούγοντας τα παίρνουν μεγαλύτερη απόλαυση και από όταν έρχονται σε σωματική επαφή με το σύντροφό τους. faysbook.gr

Ο καθηγητής ψυχολογίας της μουσικής δρ. Daniel Müllensiefen ανακάλυψε μέσα από μια έρευνα που έγινε σε 2000 άτομα , ότι η τέχνη της μουσικής και της αποπλάνησης είναι πολύ κοντά. Μάλιστα 1 στους 3 ανθρώπους βρίσκει πως ορισμένα κομμάτια είναι καλύτερα και από το σεξ με πρώτο το Bohemian Rhapsody των Queen, το Angels του Robbie Williams και το Living on a Prayer του Bon Jovi να ακολουθούν.
Η ίδια έρευνα ανακάλυψε ότι ορισμένα μουσικά κομμάτια μπορούν να δώσουν ένταση σε μια ερωτική πράξη και να αυξήσουν τη λίμπιντο με το soundtrack της ταινίας Dirty Dancing να είναι το πρώτο στην λίστα των 5 πιο ερωτικών τραγουδιών.
Μάλιστα το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πολλές φορές η μουσική μπορεί να είναι πιο ερεθιστική απ’ ότι ένα άγγιγμα στο σεξ!!!

Top 5 μουσικά κομμάτια που λειτουργούν σαν αφροδισιακά πριν το σεξ:

Marvin Gaye Sexual Healing
Marvin Gaye Let's get it on
Barry White Any of his songs
Serge Gainsbourg Je t'aime
Kings of Leon Sex on Fire

Top 5 μουσικά κομμάτια που δίνουν ένταση στην ερωτική πράξη:

Dirty Dancing the Soundtrack
Marnin Gaye Sexual Healing
Ravel Bolero
Berlin Take my breath away
Tα άπαντα του Barry White

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ