Άγριες Μέλισσες: Ο Μάνος Βόσκαρης ετοιμάζεται να φύγει από το Διαφάνι - Η Ελένη δεν θα τον αφήσει ήσυχο! (βίντεο)

Όλα όσα θα δούμε στην συνέχεια της σειράς... 

Στα προηγούμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών είδαμε την Έλένη να καταγγέλει τον Μάνο Βόσκαρη για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στη φυλακή μαζί του. Παρόλα αυτά ο ίδιος κατάφερε να τα κουκουλώσει για άλλη μία φορά και να επιστρέψει σπίτι του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan page??? (@agries.melisses.mix)

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου. 

Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. για άλλη μια φορά. 

Σύγκρουση Ασημίνας και Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο. 

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη

Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει.

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει.

Ο Βόσκαρης ετοιμάζεται να φύγει από το Διαφάνι

Το πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Αλέξη Μίχα έδωσαν ένα μεγάλο spoiler για τη συνέχεια της σειράς. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε. 

''Έρχομαι κατευθείαν στο spoiler το οποίο είναι πραγματικά άγριο σήμερα. Ο Μάνος Βόσκαρης ετοιμάζεται να φύγει από το Διαφάνι. Πώς θα γίνει αυτό; ;Eχουμε δει ότι ξεκίνησε η ιστορία των καταγγελιών και όλη αυτή η ιστορία με τις κακοποιήσεις.

 

 

 

Η Μαρία Μαδούρου είναι μία από τις καταγγέλουσες, ο άντρας της είναι ο Θανάσης , ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα για το τι έχει βιώσει η γυναίκα του μέσα στις φυλακές Θεσσαλίας. Όταν τα μαθαίνει τρελαίνεται πάει βρίσκει τον Βόσκαρη τον απειλεί και πραγματικά η ζωή του Μάνου θα τεθεί σε κίνδυνο. Ο ίδιος δεν έχει φτάσει ποτέ τόσο κοντά στο θάνατο, τρομοκρατείται και παίρνει μία απόφαση. Ζήτα από την αστυνομία να φύγει από το Διαφάνι να φυγαδευτεί και να τον μεταφέρουν σε μυστική τοποθεσία.  Ενημερώνει για την πρόθεσή του αυτή, την Σοφούλα, η οποία αμφιταλαντεύεται αλλά δεν έχει άλλη επιλογή και φυσικά αυτό το γεγονός βυθίζει σε απελπισία την Παγώνα και τον Τόλια που νομίζουν ότι θα χάσουν για πάντα την κόρη τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ