Άννη Παπαδημητρίου & Αφροδίτη Ζαφείρη: Το αχτύπητο δίδυμο πίσω από την Annie P – Ξεκίνησε από το ατελιέ του Roberto Cavalli & έγινε παγκόσμιο

Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές που παρουσιάζουν πρωτοποριακές εφαρμογές εκτύπωσης τόσο για μόδα όσο και για εσωτερικούς χώρους.

Ευφάνταστα prints σε συνδυασμό με ζωντανά χρώματα Annie P θα τα ερωτευτείτε σε χρόνο dt.

Πίσω από το brand κρύβονται δύο νέες γυναίκες, που μοιράζονται ένα κοινό όραμα για τη μόδα σε ένα brand που ξεχωρίζει για τα μοναδικά του prints, η Άννη Παπαδημητρίου και η Αφροδίτη Ζαφείρη.

Πως ξεκίνησαν όμως όλα;

Κάπου πίσω στο 2013 η Άννη αρχίζει να γράφει μόνη της την ιστορία του brand Annie P, παρουσιάζοντας μία συλλογή το χρόνο, με τα δικά της ξεχωριστά κι ευφάνταστα prints.

Το brand λανσαρίστηκε στην αγορά με ρούχα που εστιάζουν στα prints που η ίδια η Άννη δημιουργεί. Έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για τα εκλεπτυσμένα και παιχνιδιάρικα prints, τα οποία κάλυψαν ένα κενό στην αγορά.

Από τις καλύτερες σχεδιάστριες υφασμάτων, ξεκίνησε να φτιάχνει το portfolio της με μια συνεργασία που θα ζήλευαν πολλοί σχεδιαστές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.

Αμέσως μετά τις σπουδές της στο Chelsea College και το Royal College of Art στο Λονδίνο, επιλέχθηκε ως μέλος της σχεδιαστικής ομάδας του Roberto Cavalli στη Φλωρεντία, ενώ όταν επέστρεψε στην Ελλάδα το 2011 βραβεύτηκε στο διεθνή διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές του Ralph Lauren.

Δείτε περισσότερα στο www.anniep.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ