Μάρκος Σεφερλής για Θοδωρή Αθερίδη: '' Mην προσπαθείς να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου - αυτοί που πρέπει το έχουν αναγνωρίσει''

Θ. Αθερίδης: «Αναφορικά με το stand up comedy που έχει τα λογοπαίγνια, ο πρώτος που το κάνει είναι ο Σεφερλής»

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να ευχαριστήσει τον Θοδωρή Αθερίδη για όσα ανέφερε για εκείνον σε συνέντευξή του.

Να σημειώσουμε πως ο κωμικός  κέρδισε τη δεύτερη δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για την παράσταση "Ηλίας του 16ου" που ανέβηκε το 2002 ισχυριζόμενος πως δεχόταν ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή.

 

 

Ο Μιχάλης Σαρρής ανέφερε πως οι ισχυρισμοί του Γιώργου Λαμπάτου για ψυχολογική και σωματική βία από τον συνάδελφό του ήταν ψευδείς.

Ο Θοδωρής Αθερίδης με συνέντευξή του στο Πρωινό του Ant1, υπερασπίστηκε τον Μάρκο Σεφερλή όσον αφορά το ταλέντο στην ηθοποίια και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αναφορικά με το stand up comedy που έχει τα λογοπαίγνια, ο πρώτος που το κάνει είναι ο Σεφερλής».

 

 

Ο Μάρκος Σεφερλής πριν λίγα λεπτά έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram. '' Θοδωρή Αθερίδη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. θερμή παράκληση μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου. Αυτοί που πρέπει το έχουν αναγνωρίσει πολλά χρόνια πριν και είναι πάντα εκεί, δίπλα μου''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ