Οι σύζυγοι του Patrick Dempsey του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο 2023 - Η πρώτη η Rocky 26 χρόνια μεγαλύτερη του - Με την Jillian Dempsey συνομήλικοι (φωτό & βίντεο)

Παντρεμένος με τη νυν σύζυγό του από το 1999!

Πρόσφατα ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Grey's Anatomy", Patrick Dempsey, ανακυρήχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023.

Ωστόσο, μην έχετε ελπίδες!

Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Jillian Dempsey από το 1999!

Ο Patrick γνώρισε τη σημερινή του σύζυγο, Jillian, όταν εκείνη του έκοψε τα μαλλιά. Ο ηθοποιός είχε κλείσει ραντεβού για κούρεμα και η εμφάνισή του ήταν μια "ευχάριστα έκπληκτη" για τη Jilian, σύμφωνα με το PEOPLE.

 

 

Αυτό συνέβη το 1994, αλλά και οι δυο είχαν σχέσεις με άλλους τότε. Το φλερτ, όμως, υπήρχε. Όπως έχει αναφέρει ο ηθοποιός, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήξερε ότι ήταν η μοναδική. Τελικά, ξεκίνησαν να βγαίνουν  το 1997.

 

 

Το ζευγάρι άρχισε να συγκατοικεί τρεις μήνες αργότερα. Ο Patrick και η Jillian παντρεύτηκαν το 1999.

 

 

 

 

Ο πρώτος γάμος του ηθοποιού με την Rocky Parker

Πριν γνωρίσει την κομμώτρια και make-up artist, Jilian, ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα.

Πρόκειται για τη Rocky Parker, η οποία ήταν 44 ετών και πολύ πιο καταξιωμένη ηθοποιός εκείνη την εποχή. Είχαν παίξει μαζί σε μια θεατρική παράσταση το 1984 και ήρθαν κοντά. Παντρεύτηκαν όταν ο Patrick ήταν 21 ετών και εκείνη 47.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Aυτός είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2023 - Ηθοποιός, πατέρας 3 παιδιών, πρωταγωνιστής της πιο δημοφιλούς σειράς (φωτό - βίντεο)

Η αντίδραση του Patrick και της Jilian στην απονομή του τίτλου του πιο σέξι άνδρα

"Σοκαρίστηκα τελείως και μετά άρχισα να γελάω, αυτό είναι ένα αστείο, σωστά;" λέει ο 57χρονος σταρ. "Το είχα ξεχάσει τελείως και ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε ο εγωισμός μου είναι καλός".

Η σύζυγος του Dempsey, η Jillian, "σοκαρίστηκε επίσης", λέει γελώντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ