Γυναίκα γέννησε σε διάβαση πεζών γιατί δεν έβρισκε ταξί και δεν σταματούσε κανείς για να την πάει στο μαιευτήριο (βίντεο)

Μπορεί τέτοια σενάρια να τα βλέπουμε  μόνο στις ταινίες, αλλά να που γίνονται και στην πραγματικότητα.

Μπορεί τέτοια σενάρια να τα βλέπουμε  μόνο στις ταινίες, αλλά να που γίνονται και στην πραγματικότητα. Μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη, έφερε στον κόσμο το μωρό της πάνω σε μια… διάβαση πεζών, μιας και λόγω κίνησης δεν σταματούσε κανένα TAXI ώστε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο!



Το μωρό όμως δεν μπορούσε με τίποτα να περιμένει, και έτσι η γυναίκα αναγκάστηκε να γεννήσει στην κυριολεξία στο δρόμο, σύμφωνα με το star.gr!
Μάρτυρες αναφέρουν πως η γυναίκα σάστισε λέγοντας «θέε μου το μωρό έρχεται!» και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, άκουσαν το κλάμα ενός υγιέστατου κοριτσιού!

Ούτε… ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει η νεαρή γυναίκα, που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να λάβει την απαραίτητη περιποίηση.



Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί εκεί δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να ρίξουν τα κασκόλ τους πάνω στο νεογέννητο, μιας και οι θερμοκρασίες ήταν… σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Παρών στη γέννα ήταν και ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος φαντάζεστε τι έζησε.

Αυτό είναι το πρώτο μωράκι του ζευγαριού, και το σίγουρο είναι πως θα τους μείνει αξέχαστη η όλη εμπειρία.
Τις εικόνες κατέγραψε το Fox News, που έτυχε να είναι κοντά ώστε να καλύψει άλλο ρεπορτάζ, είδε κόσμο συγκεντρωμένο, νόμιζε πως κάποια γυναίκα είχε λιποθυμήσει και η ρεπόρτερ κάλεσε το ασθενοφόρο, για να διαπιστώσει λίγο αργότερα πως μια γυναίκα είχε μόλις γεννήσει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ