5χρονο αγοράκι έμεινε ξεχασμένο σε σχολικό για 6 ώρες: Το παιδί ξύπνησε τρομοκρατημένο μέσα στο λεωφορείο - Αναζητούνται οδηγός και συνοδός (βίντεο)

Το περιστατικό έγινε στην Κηφισιά και ευτυχώς το αγοράκι είναι καλά στην υγεία του

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, σε βάρος οδηγού σχολικού, της 70χρονης συνοδού και του ιδιοκτήτη της εταιρείας των σχολικών που είχε μισθώσει η Περιφέρεια, επειδή ξέχασαν ένα αγοράκι 5 ετών από τις 8 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι μέσα στο σχολικό.

Για το περιστατικό προχώρησε σε καταγγελία χθες το πρωί 

Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού προχώρησε σε καταγγελία για το περιστατικό που έγινε τη Δευτέρα το πρωί και αναζητούνται οι κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού πήγε την Τρίτη (14/05) στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι, στις 13/05, στις 8 το πρωί παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Το αγοράκι φαίνεται ότι στη διαδρομή αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα και κανείς, ούτε η σύνοδος ούτε ο οδηγός του σχολικού, το αντιλήφθηκαν όταν έφτασαν στο νηπιαγωγείο. Το παιδάκι έμεινε περίπου 6 ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Ο οδηγός φαίνεται να το εντόπισε όταν επέστρεψε στο λεωφορείο και να ενημέρωσε αμέσως το σχολείο.

Το μεσημέρι, μάλιστα, κατά τις 2 η ώρα ενημερώθηκαν από το σχολείο και οι γονείς του 5χρονου παιδιού για το τι ακριβώς είχε γίνει.


Το παιδάκι, αν και τρομοκρατημένο που είχε ξυπνήσει και ήταν κλειδωμένο και δεμένο στο καρεκλάκι μέσα στο λεωφορείο, είναι καλά στην υγεία του. Στο πλαίσιο του αυτόφωρου τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδός αναζητούνται και δεν απαντούν ούτε στις κλήσεις των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ