Καρχαρίας βγήκε στην ακτή: Έντρομοι λουόμενοι ουρλιάζουν και τρέχουν να βγουν από το νερό - Τους έσωσε ο ναυαγοσώστης, δείτε τα βίντεο

Ο καρχαρίας προσπάθησε να επιτεθεί ακόμα και σε αυτούς που ήραν έξω από νερό

Πανικός επικράτησε σε παραλία των Καναρίων Νήσων όταν οι λουόμενοι είδαν ξαφνικά ένα πτερύγιο, από αυτά που το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι να βγεις το συντομότερο δυνατόν από το νερό.

Καρχαρίας βγήκε κυριολεκτικά στην ακτή.

Μάλιστα στα σοκαριστικά βίντεο φαίνεται ο καρχαρίας να προσπαθεί να επιτεθεί σε αυτούς που είναι έξω από το νερό, επιταχύνει, αλλά ξαφνικά είναι τόσο ρηχά που κάνει στροφή και φεύγει.

Το συμβάν έγινε το Σάββατο απόγευμα στην παραλία «Melanara» στην Γκραν Κανάρια.

Διαβάστε ακόμα: Τρόμος για λουόμενους στο Αγίοκαμπο Λάρισας: Έτρεχαν να βγουν από το νερό - Καρχαριοειδές έκοβε βόλτες στα ρηχά, δείτε φωτό

Τους έσωσε ο ναυαγοσώστης

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ένα νεαρό κορίτσι που βρισκόταν στην παραλία κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δήλωσε: «Ο ναυαγοσώστης άρχισε να σφυρίζει και να υποδεικνύει ότι όλοι πρέπει να βγουν από το νερό και κοίταξα γύρω μου και είδα το πτερύγιο του».

Οι αρχές έβαλαν γρήγορα τζετ σκι στη θάλασσα σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον καρχαρία, αν και οι προσπάθειες ήταν άκαρπες.

 

Δείτε ακόμα: Βίντεο με καρχαρία να κολυμπά στη Γλυφάδα - Έκπληκτοι όσοι περπατούσαν στη μαρίνα και έβλεπαν το θηλαστικό

Ο καρχαρίας θεωρείται ότι ήταν σφυροκέφαλος, ο οποίος μπορεί να φτάσει τα 6 μέτρα και στο μεγαλύτερο μέγεθός του να φτάσει τα 1.000 κιλά.

Οι περισσότεροι σφυροκέφαλοι θεωρούνται ακίνδυνοι και έχουν καταγραφεί πολύ λίγες επιθέσεις εναντίον ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμα: Φλόριντα: Καρχαρίες επιτέθηκαν σε 3 κολυμβητές – Μία 45χρονη έχασε το χέρι της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr