Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ημέρα για σοβαρές συζητήσεις στη δουλειά & τις σχέσεις - Ευνοούνται οι συνεργασίες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Με δυο σημαντικές αλλά αντικρουόμενες όψεις έρχεται η Τετάρτη που επηρεάζουν διαφορετικές ομάδες ζωδίων, έτσι η μέρα χρωματίζεται ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας με πολύ διαφορετικά χρώματα. Έτσι τα ξημερώματα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο που επηρεάζει κυρίως Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι πολύ πιο βοηθητικό για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά και για τις σχέσεις μας. Ευνοούνται οι συζητήσεις για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών. Πολύ διαφορετική η όψη με τον Πλούτωνα που σχηματίζει στην πορεία του πρωινού ο Ερμής από τον Λέοντα. Η αντίθεση αυτή φέρνει ένταση σε νοητικό και ψυχολογικό επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύπτεις κρυμμένα μυστικά, για ψυχοθεραπεία, αλλά έχει και τις αρνητικές της εκδηλώσεις όπως είναι οι εμμονές, η χειραγώγηση, η προπαγάνδα, οι εκβιασμοί. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση και φυσικά καλό είναι να απέχουμε από συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε καβγάδες και νεύρα. Επηρεάζει αρνητικά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών, αλλά και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Η όψη αυτή συνήθως δείχνει ότι οι φοβίες μάς κάνουν κατάληψη, ενώ πιθανώς να συνδέεται και με μια πιο δυσάρεστη επικαιρότητα.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, στην οργάνωση του σπιτιού αλλά και τα θέματα των οικονομικών. Φυσικά ακόμη και στις θετικές όψεις νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση από όγκο δουλειάς ή προθεσμιών και αίσθηση εγκλωβισμού. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, αλλά με αυξημένες απαιτήσεις από τους άλλους. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια όμως, γιατί πραγματικά μπορείτε να καταφέρετε να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος ή στην αρχή του ζωδίου η μέρα είναι πιο πιεστική, καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ένταση σε μια προσωπική σχέση. Πιθανώς να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός ή να βγαίνουν στην επιφάνεια και αρνητικά συναισθήματα ακόμη και για ανθρώπους που αγαπάτε. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας και μην αφήνετε κανένα να σας χαλάει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο τα ξημερώματα έρχεται για να ισορροπήσει τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Σαφώς θα έχετε και καλύτερη διάθεση, οπότε όλα θα βγαίνουν πιο εύκολα. Η όψη είναι βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας αλλά και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να προκύπτει και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Εξαιρετικό το βράδυ και για να κανονίσετε μια έξοδο ή να δείτε φίλους ακόμη καλώντας τους και στο σπίτι σας. Στην πορεία όμως της μέρας η αντίθεση του Ερμή από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα είναι πολύ διαφορετική ως επιρροή και αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας μπορεί να υπάρχει κάτι στα επαγγελματικά ή ένας απαιτητικός εργοδότης ή πελάτης που να σας πιέσει πιο πολύ. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή να μην εμπλακείτε σε οικογενειακά δράματα και γενικώς σε δράματα άλλων που με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να σας χειριστούν και να σας ελέγχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα, έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Αν έχετε να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε η μέρα προσφέρεται. Είναι επίσης μια καλή μέρα για αγορές και ψώνια γιατί θα έχετε την απαραίτητη δόση αυτοπειθαρχίας. Θετική μέρα για να κάνετε μια αποτίμηση και σε θέματα επαγγελματικά, να συνεργαστείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που αποτελείτε ομάδα, να έχετε θετική απόκριση από πελάτες ή από τους ανωτέρους σας. Στην πορεία της μέρας η όψη που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ο κυβερνήτης σας Ερμής από τη νέα του θέση στον Λέοντα είναι πολύ πιο έντονη και κάνει την επικοινωνία πιο δύσκολη, ίσως γιατί δεν μπορεί να είστε σίγουροι για τα κίνητρα που έχει ο καθένας πίσω από αυτά που λέει ή δείχνει. Οι γεννημένοι κοντά στις 21-22/05 προσέξτε λίγο περισσότερο την τάση να αποδώσετε ευθύνες ή κατηγορίες χωρίς να είστε απολύτως βέβαιοι ότι γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει. Και καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει λίγο επιπόλαιους ή αμετροεπείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ