Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα - Ευνοούνται σχέσεις, φιλίες & επαφές - Νέες γνωριμίες & κεραυνοβόλοι έρωτες!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, ενώ η μοναδική της όψη είναι το εξάγωνο με τον Δία στους Διδύμους. Το μεσημέρι της Δευτέρας θα σχηματιστεί και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοώντας τις σχέσεις, τις φιλίες και γενικότερα τις επαφές μας. Πρόκειται για μια όψη που την απαντάμε συχνά σε νέες γνωριμίες που μας έρχονται ουρανοκατέβατες ή και σε κεραυνοβόλους έρωτες. Πιθανώς και σε έρωτες με απόσταση ή μέσω διαδικτύου! Από την άλλη μπορεί να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα ή να λάβουμε ξαφνικά ένα δώρο. Το απόγευμα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία, μια εξαιρετική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για να χαράξουμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα και αν είμαστε έτοιμες-οι φυσικά να τα βάλουμε μπροστά. Οι όψεις με τον Δία είναι πάντα αυτές που μας ανοίγουν νέους ορίζοντες και φυσικά προσθέτουν και ένα συστατικό τύχης σε ό,τι κάνουμε. Θετική μέρα και για να οργανώσουμε ταξίδια, εκδρομές, ή και για έναρξη διακοπών. Σε γενικές γραμμές η Δευτέρα είναι μια από τις θετικότερες ημέρες της εβδομάδας και πρέπει να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις θετικότερες μέρες του καλοκαιριού είναι η σημερινή με τις φανταστικές όψεις που σχηματίζουν Ερμής και Αφροδίτη. Με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Δία είναι μια μέρα για να κάνετε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με πιθανούς συνεταίρους ή συνεργάτες. Εξαιρετική ημέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τα ταλέντα, τις ικανότητες σας, να κάνετε διαφήμιση, να ασχοληθείτε με θέματα διαδικτύου ή σπουδών! Εξαιρετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή, για να συνεννοηθείτε με φίλους και τον σύντροφό σας, για να διασκεδάσετε ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Η Σελήνη από τον Λέοντα σας ευνοεί και η τάση είναι να σκέφτεστε περισσότερο θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή, τη δημιουργία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, αλλά και τα παιδιά αν είστε γονείς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας φανεί βοηθητικό στην κατεύθυνση του να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή οικονομικό ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σάς δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να είστε κάπως πιο περιποιητικοί μαζί τους και να περάσετε λίγο χρόνο παραπάνω χωρίς να βιάζεστε και να είστε μονίμως με ένα άγχος τι θα προλάβετε. Αν έχετε καιρό να επικοινωνήσετε ή να βρεθείτε με τα αδέλφια ή κάποιο στενό συγγενή σας ή έναν αγαπημένο φίλο, ίσως πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία να τα πείτε από κοντά ή έστω τηλεφωνικά και να μοιραστείτε τα νέα σας. Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού προσφέρεται και για γνωριμίες σε κοινωνικό, φιλικό ή ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Η διαίσθησή σας δουλεύει δυνατά τη Δευτέρα και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους δρόμους, σε συναντήσεις με νέους ανθρώπους, ενώ είναι μια εξαιρετική μέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, σεμινάρια, μάθηση. Εκμεταλλευτείτε επίσης την ημέρα για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τις προοπτικές των οικονομικών μιας συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στο ζώδιο σας δίνει μια επικοινωνιακή υπεροχή στη μέρα σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή να κάνετε μια διαπραγμάτευση ή μια σοβαρή συζήτηση η μέρα προσφέρεται. Ακόμη είναι θετική μέρα για θέματα σπουδών, για επισημοποιήσεις, για ταξίδια, για να δεχτείτε κάποια πρόταση. Ακόμη θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είτε έχει προκύψει μια ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά, π.χ. πήρατε προαγωγή, αύξηση ή βρήκατε ένα νέο σημαντικό συνεργάτη, το θέμα είναι ότι η αισιοδοξία σας μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά και να προσελκύσει καλοτυχία στη ζωή σας. Οι εξαιρετικές όψεις του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και τον Δία είναι προάγγελοι μιας επιτυχίας που μπορεί να προκύψει αυτές τις μέρες. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για σπατάλη και αγορές που πιθανώς να μην σας χρειάζονται αλλά απλά θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Αν τις αντέχει το πορτοφόλι σας προχωρήστε ατρόμητοι, αν όμως όχι… μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα. Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να προκύψει μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάτι οικονομικό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ