«Devil wears Prada»: Το sequel της ταινίας που «άφησε» εποχή είναι γεγονός – Meryl Streep & Emily Blunt έχουν ήδη υπογράψει (φωτό & βίντεο)

Η πρώτη ταινία σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, κερδίζοντας 326 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

H Miranda Priestly ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη με τη συνέχεια του «The Devil Wears Prada!». 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Disney εργάζεται για την συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006 με πρωταγωνίστριες την Μέριλ Στριπ (Meryl Streep), τη Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway), τη Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) και τον Στάνλεϊ Τούτσι (Stanley Tucci).

Η Μέριλ Στριπ και η Έμιλι Μπλαντ, έχουν ήδη υπογράψει. 

Το νέο σενάριο φέρεται να ακολουθεί την Miranda Priestly κοντά στο τέλος της καριέρας της και αντιμέτωπη με την παρακμή των παραδοσιακών περιοδικών. 

Στην προσπάθεια να βρει λύση καταφεύγει στην παλιά της βοηθό Emily Charlton (Μπλαντ) η οποία είναι πλέον μια ισχυρή διευθύντρια σε έναν όμιλο πολυτελείας.

Διαβάστε ακόμα: Meryl Streep: Η «Βασίλισσα» του Hollywood γίνεται 75! – Οι ρόλοι που σημάδευσαν την καριέρα της - O γάμος με τον γλύπτη, Don Gummer & τα 4 παιδία (φωτό & βίντεο)

Για την ιστορία η πρώτη ταινία σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, κερδίζοντας 326 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Τέλος, η Μέριλ Στριπ ήταν υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για τη μοναδική της ερμηνεία.

Διαβάστε ακόμα: Meryl Streep: Ο χειρότερος ρόλος μου ήταν στο «Ο διάβολος φοράει Prada» - Έπαιζε την στριφνή τελειομανή Anna Wintour (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ