Vintage Pic of the day: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ανάμεσα στις καλλονές φίλες του - Οι φήμες για την σχέση του με την Elisabeth Taylor & η τραγική μοίρα της Capucine

Χλιδή, θλίψη και σαμπάνια!

Μία συγκλονιστική vintage φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Έλενας Μακρή, elenasdiary_blog.

Έλληνας κροίσος, Αριστοτέλης Ωνάσης ανάμεσα σε δυο καλλονές.

Ο λόγος για την πανέμορφη Capucine και την θρυλική Elisabeth Taylor.

Η κορυφαία ηθοποιός, Elisabeth Taylor και ο Αριστοτέλης Ωνάσης διατηρούσαν μία πολύ καλή φιλιά.

Για την ακρίβεια, η διάσημη ηθοποιός, βραβευμένη με δύο Όσκαρ, ήταν τακτική προσκεκλημένη στην θαλαμηγό «Χριστίνα» μαζί με τον τότε σύζυγό της Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Σύμφωνα με την Έλενα Μακρή, οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό και τον Έλληνα Κροίσο να έχουν μια πιο στενή σχέση. 

Αν και εκείνη την εποχή η Μαρία Κάλλας εξακολουθούσε να είναι η μόνιμη συνοδός του Ωνάση και η Τέιλορ ήταν παντρεμένη με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, τα πρωτοσέλιδα του Τύπου μιλούσαν για δεσμό ανάμεσά τους και ανέφεραν πως ο Μπάρτον ήταν έξαλλος με τον Έλληνα ανταγωνιστή του.

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο κραγιόν: Το πιο διαχρονικό & εμβληματικό καλλυντικό – Σύμβολο αγώνα! – Από την Κλεοπάτρα & τις Σουφραζέτες ως την Elisabeth Taylor (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Capucine: Καλλονή Γαλλίδα ηθοποιός, ψηλή, μοιραία και μανιοκαταθλιπτική - Έζησε με τις γάτες της κι έγραψε τέλος πέφτοντας από τον 8ο όροφο (Φωτό)

Από την άλλη το top model Capucine είχε μια τραγική μοίρα.

Έδωσε πρόωρα τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της.

Πιο συγκεκριμένα, η Capucine, ένα από τα διασημότερα μοντέλα της δεκαετίας του '50, είχε καταφέρει να μεταπηδήσει με επιτυχία στον κινηματογράφο, και εκτός από το «Ροζ Πάνθηρα» θα έπαιζε σε ταινίες όπως το «What's New Pussycat», με τον Woody Allen, και το «North to Alaska» με τον John Wayne, κρατώντας συνήθως το ρόλο της μοιραίας όμορφης γυναίκας. 

Η Capucine παντρεύτηκε μία φορά με έναν Γάλλο ηθοποιό το 1949 αλλά ο γάμος της κράτησε μόνο 8 μήνες. Αν και κατά καιρούς είχε σχέσεις, δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ.

Ένας από τους δεσμούς της ήταν με τον ηθοποιό Ουίλιαμ Χόλντεν με τον οποίο είχε σχέση επί δύο χρόνια αν και εκείνος ήταν παντρεμένος .... έμειναν φίλοι ως το τέλος του το 1981.

Τον Μάρτιο του 1990, η Capucine βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Λοζάνη -για τη θέα του οποίου ήταν τόσο περήφανη-, στον 8ο όροφο μιας πολυκατοικίας, και πήδηξε στο κενό.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 1972: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης με μονοσταυροκουμπωτό κουστούμι ακολουθεί τη Τζάκι Κένεντι - Αποθέωση του στυλ - Ανέκδοτη φωτό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ