Vintage story: Ο ωραιότερος άνδρας της Αμερικής, John Kennedy Jr είχε τραγικό τέλος – Σκοτώθηκε με την γυναίκα & την κουνιάδα του σε μονοκινητήριο αεροσκάφος (φωτό & βίντεο)

Φήμη, δόξα, ομορφιά και το δυστύχημα για τον Πρίγκιπα της Αμερικής.

Ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ, γνωστός και ως Πρίγκιπας της Αμερικής ήταν Αμερικανός δικηγόρος, εκδότης και γιος του δολοφονηθέντα προέδρου των Η.Π.Α. Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και της Τζάκι Μπουβιέ Κένεντι Ωνάση.

Γεννήθηκε λίγες μέρες μετά την εκλογή του πατέρα του ως προέδρου των ΗΠΑ και από την αρχή της ζωής του τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του, καθώς θεωρήθηκε και ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου. 

Image

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του έζησε στον Λευκό Οίκο και μετά τη δολοφονία του πατέρα του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος μέχρι τη δεκαετία του '90 όταν και τα παράτησε για να εκδώσει το περιοδικό "George".

Το δυστυχές τέλος

Ο μοναχογιός του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, ο «πρίγκιπας» της Αμερικής, έχασε τη ζωή του στα 39 του χρόνια, σε αεροπορικό δυστύχημα με το Piper Sarratoga, ανοιχτά από το Martha’s Vineyard. Μαζί τoυ η σύζυγός του Κάρολιν και η αδελφή της Λόρεν.

Ο Τζον και η Κάρολιν ερωτεύτηκαν παράφορα.

Image

«Mε ελκύουν οι δυναμικές γυναίκες, όπως ήταν η μητέρα μου», εκμυστηρεύεται ο Τζον. 

Η Κάρολιν, απέπνεε ένα αέρα μυστηρίου, ακριβώς όπως και η μητέρα του. Αυτό το στοιχείο ξετρέλαινε τα media και εξίταρε τον Τζον. Και…όπως και η Τζάκι, έτσι και η σύζυγός του ήθελε να τον ελέγχει, γεγονός που τον έκανε να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος.

Μία μέρα πριν το τραγικό δυστύχημα, την Πέμπτη της 15ης Ιουλίου του 1999, ο Τζον επισκέπτεται έναν ορθοπεδικό για να βγάλει από το δεξί του αστράγαλο γύψο. Η ιατρική συμβουλή ήταν να μην επιχειρήσει να πετάξει ιδιωτικό αεροπλάνο γιατί ο αστράγαλός του είχε πρόσφατη ευαισθησία. Το ίδιο τον είχε συμβουλεύσει ένας φίλος του.

Image

Στη εφηβεία του ακόμα, η μητέρα του όταν έμαθε πως ο Τζον ήθελε να μάθει να πιλοτάρει του είπε :«Σε παρακαλώ, μην το κάνεις. Δεν έχουμε αρκετούς θανάτους σε αυτή την οικογένεια από αεροπορικά δυστυχήματα;»

Image

twitter

Δύο μέρες πριν από το θάνατό του, γευματίζει στο cafe του ξενοδοχείου Στάνχοουπ με τη σύζυγό του και την αδελφή της, Λορέν.

Η ιδέα να βρεθούν οι τρεις τους ήταν της Λορέν, όπως εμπιστεύτηκε σε στενό της φίλο. Σκοπός της ήταν να βοηθήσει να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στο ζευγάρι και να συζητήσουν τα προβλήματα που είχαν στη σχέση τους μπροστά της. Κανένας όμως από τους δύο δεν είχε διάθεση να μιλήσει μετά από τόσες εντάσεις. Η Λορέν πείθει την αδελφή της να συνοδέψει τον Τζον στο ταξίδι του στο Χάγιανς Πορτ για το γάμο της εξαδέλφης του, Ρόρι Κένεντι. Προκειμένου να την ενθαρρύνει, προσφέρεται να πετάξει μαζί τους.

Όλοι γνωρίζουμε τι επακολούθησε…

Στις 16 Ιουλίου 1999 και ενώ κατευθυνόταν προς την Μασαχουσέτη όπου θα πραγματοποιείτο ο γάμος της ξαδέρφης του Ρόρι Κένεντι κατέπεσε το ιδιωτικό του αεροπλάνο, το οποίο πιλόταρε, στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. 

Ο Πρίγκιπας της Αμερικής, η σύζυγός του και η κουνιάδα σκοτώθηκαν όλοι μαζί…

Το πτώμα του ανασύρθηκε τις επόμενες μέρες και η τέφρα του διασκορπίστηκε στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα: Τζον Φ. Κένεντι τζούνιορ: Ο γάμος του με την Κάρολιν Μπεσέτ ήταν «στα βράχια» όταν πέθαναν – Τι αποκαλύπτει στενός του φίλος 

Διαβάστε ακόμα: Vintage story: 25 χρόνια από τον πιο άτυχο γάμο διασημοτήτων - John Kennedy Jr - Carolyn Bessette - Το νυφικό Rodriguez & το σχέδιο για να τηρηθεί μυστική η τελετή (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Τζον Κένεντι jr & η κατάρα της οικογένειας: Ερωτεύτηκε παράφορα την Caroline και την πήρε μαζί του στον θάνατο - στο μοιραίο Piper επέβαινε και η αδελφή της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ