Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Απαιτητική μέρα με τη Σελήνη στον Σκορπιό - Έντονες καταστάσεις & αστάθεια - Ψυχραιμία & υπομονή!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Τρίτη με τη Σελήνη στον Σκορπιό δε φιλοξενεί σίγουρα την πιο χαλαρή και ιδανική αστρολογική συνθήκη, αφού η Σελήνη μπλέκεται στα δίχτυα του Άρη και του Ουρανού ενεργοποιώντας τη σύνοδο που σχημάτισαν μεταξύ τους τη Δευτέρα. Βέβαια πολλές φορές αυτές οι όψεις αναφέρονται σε γεγονότα που δεν αφορούν τη ζωή του καθενός από μας, αλλά σε καταστάσεις που σχετίζονται με το παγκόσμιο γίγνεσθαι και την ένταση που υπάρχει αυτή την περίοδο σε πολλά μέτωπα στον πλανήτη μας. Φυσικά όλοι μπορεί να αγχωνόμαστε περισσότερο με την επικαιρότητα και να επηρεάζεται η διάθεση μας. Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που δεν βοηθά ιδιαίτερα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Με ψυχραιμία και υπομονή θα περάσει κι αυτή η τόσο απαιτητική μέρα. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι οι εκπρόσωποι των ζωδίων που πρέπει να προσέξουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου ή να ψωνίσουν γρήγορα. Οι όψεις της Σελήνης μπορεί να σας κάνουν λίγο πιο ευέξαπτους και με τον τρόπο σας να ενοχλήσετε ή να πληγώσετε κάποιο άτομο χωρίς να το θέλετε. Ακόμη με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε. Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι με άτομα που γνωρίζετε τώρα. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και τη διαίσθηση σας κι όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Επίσης μην αφήνετε τίποτε στην τύχη σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σας. Δείτε πώς μπορεί ακόμη να επηρεάζεται η διαχείριση των εξόδων σας από τις επιλογές της παρέας σας. Μην παρασύρεστε επειδή κάποιοι από τον κύκλο σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερη άνεση και να ξοδεύουν αλόγιστα. Χρειάζεται να είστε πιο πειθαρχημένοι χωρίς να νιώθετε βέβαια ότι στερείστε πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Σκορπιό στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία, δε δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Από την άλλη μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις που περιλαμβάνει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές επαφές σας θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως δεν είναι κατάλληλες μέρες για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων, πρώτα να τη λάβετε και μετά να προχωρήσετε για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τις όψεις που δημιουργεί σήμερα μπορεί να στήσει διάφορες μικροπαγίδες κυρίως σε θέματα δουλειάς κι επαφών με συνεργάτες, αλλά και άτομα στην καθημερινότητα σας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με κάποιο συνεργάτη ή πελάτη, ή επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να μαζέψετε προκειμένου να φύγετε διακοπές. Σημαντικό όμως είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε χωρίς να το ελέγξετε. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας και ίσως σκέφτεστε πώς θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε επαγγελματικά να σας αποφέρει και χρήματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ