Καλλονές οι αδερφές Πρέλεβιτς! Άννα & Τέα με απίθανα summer looks σε εγκαίνια στην Αθηναϊκή Ριβιέρα (φωτό)

Copy paste οπωσδήποτε!

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το The Lemon Tree & Co., άνοιξε τις πόρτες του σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Βούλα με σκοπό να αποτελέσει την απόλυτη Upscale Seaside Dining Εμπειρία του καλοκαιριού.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, οι καλεσμένοι από τον κόσμο του lifestyle μαζί με σημαντικούς εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, στελέχη και συνεργάτες της μητρικής εταιρείας ΤLT Concepts απόλαυσαν τη βραδιά με αυθεντικές γεύσεις που επιμελήθηκε ο Executive Chef Μιχάλης Νουρλόγλου καθώς και live Dj set.


Ιδρυτές και ιδιοκτήτες του The Lemon Tree & Co. το ζεύγος Mirette Aly και Ahmed Hanafi

Το νέο project της καταξιωμένης μητρικής εταιρείας TLT Concepts και του αιγυπτιακού ζεύγους Mirette Aly και Ahmed Hanafi θα αποτελέσει τον φετινό καλοκαιρινό all-day προορισμό στα νότια προάστια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ολιστική εμπειρία που αντλεί έμπνευση από το πλούσιο μωσαϊκό του αιγυπτιακού πολιτισμού.

Εδώ μπορεί κανείς σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας, να απολαύσει μοναδικές γεύσεις μοντέρνας μεσογειακής γαστρονομίας με ασιατικές επιρροές για μεσημεριανή έξοδο σε συνδυασμό με χαλαρές στιγμές στο beach club και βουτιές αλλά και υπέροχες βραδιές με θέα το αθηναϊκό ηλιοβασίλεμα.

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε τις αδερφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς.

Η Άννα επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό πουά deux pieces, το οποίο αποτελούνταν από maxi φούστα και off-shoulder top με ένα μεγάλο απλικαρισμένο άνθος στο μπροστινό μέρος.

Απογείωσε το summer look της με μία χαμηλή αλογοουρά, που προσέδιδε ακόμη περισσότερο elegance.

Δίπλα της, η Τέα φόρεσε μαύρο τοπάκι με λεπτές τιράντες, floral φούστα και διάφανα mules.

Τα μαλλιά της έπεφταν απαλά σε ελαφριές μπούκλες.



Στο χώρο του The Lemon Tree & Co. η τέχνη και το design κυριαρχούν και αποθεώνουν την έννοια της φιλοξενίας. Το ξύλο, η πέτρα, οι γήινες αποχρώσεις και τα μεσογειακά φυτά δένουν αρμονικά με το φυσικό τοπίο.

Όπου κι αν γυρίσει κανείς το βλέμμα του, υπάρχει κάτι ξεχωριστό, αφού η διακόσμηση του The Lemon Tree προέρχεται από το in-house design studio της Lemon Tree & Co., διατηρώντας ένα ιδιαίτερο και μη αντιγράψιμο αισθητικό αποτύπωμα.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Στιγμές ξεγνοιασιάς για το ζευγάρι στα παραδεισένια Κουφονήσια – Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη: Άννα Πρέλεβιτς για τον σύζυγό της: «Όταν κάνω κράτηση κάπου θα πω Νομικού αντί για το επώνυμο μου & ο άντρας μου χαίρεται» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ