Κρήτη: Θαλάσσια χελώνα επιτέθηκε και δάγκωσε κολυμβήτρια στο Μαράθι - Η γυναίκα τραυματίστηκε στα πόδια

Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που θαλάσσια χελώνα δαγκώνει λουόμενη, αντίστοιχη περίπτωση είχαμε πριν έναν μήνα στη Λακωνία

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Τρίτης 16/7, μια κολυμβήτρια δέχθηκε επίθεση από μεγάλη θαλάσσια χελώνα στο Μαράθι, κοντά στα Χανιά., στην παραλία που κολυμπούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και ο Κυριάκος.

Διαβάστε ακόμα: Βουτιά στη θάλασσα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα: Στο Μαράθι το πρώτο τους μπάνιο - Δείτε φωτογραφίες

Το περιστατικό συνέβη σε απόσταση δύο μέτρων από την ακτή, κοντά στα βράχια.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στα πόδια, καθώς η χελώνα την δάγκωσε σε δύο σημεία.

Η τραυματισμένη κολυμβήτρια μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική των Χανίων, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμα: Θαλάσσια χελώνα δάγκωσε λουόμενη: Πως περιγράφει η γυναίκα την επίθεση και το σοκ - Περισσότερα από 200 περιστατικά τα τελευταία πέντε χρόνια (φωτό & βίντεο)

Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ οι αρχές ερευνούν το περιστατικό για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμα: 8 παιδιά & 1 γυναίκα πέθαναν από δηλητηρίαση: Έφαγαν κρέας θαλάσσιας χελώνας – Η σπάνια χελωνοτοξίνη που «σκοτώνει» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ