Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Αρμονική & ήσυχη ημέρα - Αξιοποιήστε συζητήσεις σε επαγγελματικό & προσωπικό επίπεδο!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Τα ξημερώματα η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη και στη διάρκεια της μέρας θα συναντήσει σε αρμονικές όψεις τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη. Από όλες τις ημέρες της εβδομάδας η Τετάρτη είναι η σχετικά πιο ήπια από πλευράς όψεων, παρόλα αυτά το κλίμα όλης της εβδομάδας είναι αρκετά επιβαρυμένο τόσο από τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό που προηγήθηκε όσο κι από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω που έρχεται το Σαββατοκύριακο. Αξιοποιήστε τη μέρα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τις πρωινές ώρες μπορεί να σας εκνευρίζουν διάφορα ειδικά με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή μπορεί να θεωρείτε ότι κάποιοι στενοί συνεργάτες ή φίλοι λειτουργούν υπερβολικά δραματοποιώντας αυτά που τους συμβαίνουν. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας (ίσως το πιο δύσκολο στη σημερινή μέρα) και προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στις δικές σας προσωπικές επιδιώξεις, παρά στους άλλους ακόμη κι αν είναι οι πιο αγαπημένοι σας άνθρωποι. Σήμερα πλανάται μια τάση υπερβολής από τη μια και βιασύνης από την άλλη με τη Σελήνη στον Τοξότη. Εσείς κοιτάξτε να πάρετε το χρόνο σας και να διευθετήσετε αυτά που είναι σημαντικά για σας. Μάλιστα θα σας προέτρεπα να μην αναβάλλετε από την Παρασκευή κι έπειτα σημαντικές συζητήσεις ή δράσεις, καθώς οι συνθήκες θα είναι πιο απρόβλεπτες με την Πανσέληνο. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα στο έπακρο καθώς είναι από τις θετικότερες της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας δίνει μια γερή ώθηση στο ξεκίνημα της μέρας να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με τις δουλειές και τις όποιες ευθύνες σας. Μάλιστα θα σας πρότεινα να αξιοποιήσετε αυτές τις μέρες της εβδομάδας, καθώς μετά την Παρασκευή θα επικρατούν πιο ασταθείς και απρόβλεπτες συνθήκες με την επιρροή της Πανσελήνου. Σήμερα ακόμη είναι πιθανό να εκνευριστείτε για οικονομικά θέματα ή στις καθημερινές δοσοληψίες σας με τους συνεργάτες σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην πιάνεστε από μια λέξη ή μια κίνηση και το αναγάγετε σε μείζον θέμα ειδικά τις πρωινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Τοξότη απαιτεί να δείξετε περισσότερο αυθορμητισμό στις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες, αλλά μη θεωρήσετε δεδομένα κάποια πράγματα και έχετε απέναντι τους μια προκλητική στάση. Ακόμη φανείτε ιδιαίτερα μετριοπαθείς σε οικονομικά θέματα, καθώς το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης τείνει σε υπερβολές κι επιπόλαιες κρίσεις. Η Τετάρτη εστιάζει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών, αλλά με τη Σελήνη στον Τοξότη και σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας, καθώς οι άλλοι μπορεί να αξιώνουν από σας διάφορα πράγματα ή μπορεί να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Πολύ πιο ευχάριστο το απόγευμα και με ευκαιρίες να το ρίξετε έξω.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ