Κατερίνα Στεφανίδη: Ευχαριστώ τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τον Θόδωρο Λιβάνιο - «Επιτέλους τελείωσε το θέμα της ιθαγένεια του άντρα μου»

Η Κατερίνα Στεφανίδη, χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 στο επικοντώ προσπαθούσε επί σειρά ετών να πάρει την ελληνική ιθαγένεια ο Αμερικανός σύζυγός της

Ο προπονητής  Μιτς Κρίερ, σύζυγος της επικοντίστριας Κατερίνας Στεφανίδη, πήρε την ελληνική ιθαγένεια.

Η 34χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Τζανέϊρο το 2016, είχε θέσει το θέμα στον στον πρωθυπουργό μετά τα συγχαρητήριά του για το μετάλλιό της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η λύση ήρθε άμεσα.

Η Στεφανίδη παντρεύτηκε το 2015 τον Μίτσελ Κρίερ, πρώην αθλητή στο άλμα επί κοντώ και προπονητή της.

Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, πατέρας της είναι ο Γιώργος Στεφανίδης και η Ζωή Βαρελή αθλητές του ΕΓΣ πρωταθλητές σε τριπλούν και 200 μ. αντίστοιχα.

Όπως έγραψε στο twitter η Ελληνίδα ολυμπιονίκης, μετά από ενέργειες του υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου, αλλά και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, το ζήτημα λύθηκε.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Λιβάνιο και την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι και οποιονδήποτε άλλον βοήθησε στις διαδικασίες των τελευταίων εβδομάδων. Με τη βοήθειά σας τελείωσε επιτέλους το θέμα της ιθαγένειας του άντρα μου» έγραψε στο twitter.

Η Στεφανίδη έχει αγωνιστεί επίσης στο Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2020. 

Έχει ρεκόρ 4,91 μέτρα στον ανοικτό και 4,90 μέτρα στον κλειστό στίβο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ