Τι σημαίνει glamorous; Elizabeth Taylor vintage φωτό από γκαλά στο Lido το 1964 - Σαγηνευτικό look που επιμελήθηκε ο διάσημος κομμωτής, Alexandre de Paris

Στο Παρίσι, με μία αριστοκρατική εμφάνιση 

Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες star της μεγάλης οθόνης. Με τα βιολετιά της μάτια η Elizabeth Taylor κατέκτησε το Χόλιγουντ και τις καρδιές εκατομμυρίων ανδρών.

Η ίδια λάτρευε τα κοσμήματα, τα καλλυντικά και το μακιγιάζ και ήταν αυτή της η αγάπη, σε συνδυασμό με την φυσική της ομορφιά, που συνέθεταν την glam εμφάνιση της.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε 10 σπάνια  κλικς, τα οποία "μαρτυρούν" το ακαταμάχητο ταπεραμέντο και την γοητεία που εξέπεμπε, καθώς πόζαρε στα δεκάδες φλας των φωτογράφων.

Το 1964, η Elizabeth Taylor έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στο λαμπερό Lido Gala στο Παρίσι

Σαγήνευσε τους πάντες με το εξαίσιο ντύσιμό της!

Για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό χρυσό σάρι, φιλοτεχνημένο σχολαστικά από τον διάσημο οίκο μόδας, Balenciaga.

Τα μαλλιά της ήταν κομψά χτενισμένα σε έναν σταθερό κότσο και τα διακοσμούσε ένα τέλειο headpiece από τον ταλαντούχο Παριζιάνο κομμωτή Alexandre de Paris, προσθέτοντας μια πινελιά φινέτσας στην ήδη σαγηνευτική εμφάνισή της.

Λούι Αλεξάντρε Ραϊμόν ή αλλιώς Alexandre de Paris: Από τα "χρυσά χέρια" του διασημότερου κομμωτή του Χόλιγουντ πέρασαν οι μεγαλύτερες σταρ της διεθνούς σκηνής.

Ανάμεσα τους και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ η οποία τον θεωρούσε προσωπικό της φίλο. Είναι αυτός που επιμελήθηκε την κόμμωση της στην ταινία "Κλεοπάτρα" αλλά και στον γάμο της με τον Richard Burton. 

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν πηγή έμπνευσης για τον διάσημο κομμωτή. Επιμελήθηκε τα μαλλιά της στις περισσότερες ταινίες της.

Για εκείνη δημιούργησε το "χτένισμα λάχανο" που έγινε διάσημο εκείνη την εποχή σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 3 άτομα

Ο Alexandre de Paris χτένιζε επίσης την ηθοποιό Τίπι Χέντρεν. Είναι αυτός που έφτιαξε το χτένισμα της στην ταινία του Άλφρρεντ Χίτσκοκ "Μάρνι" για την οποία η Χέντρεν κερδίζει μια Χρυσή Σφαίρα ως ηθοποιός της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: Elizabeth Taylor: 7 άντρες, 8 γάμοι - Τα νυφικά που φόρεσε η μεγάλη σταρ - Από την παραμυθένια τουαλέτα, στην γούνα & το τουρμπάνι (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: H Elizabeth Taylor λάτρευε το eyeliner & το lip gloss, έκανε μόνη της το μακιγιάζ της σε ταινίες - 10 πράγματα για την ρουτίνα ομορφιάς της star

Διαβάστε ακόμη: Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Ο ορισμός της σταρ του Χόλυγουντ - Παντρεύτηκε 7 άντρες - Είχε τη μεγαλύτερη συλλογή διαμαντιών - Κατέληξε σε αναπηρικό αμαξίδιο (φωτό-βίντεο)Ρίτσαρντ Μπάρτον: Ο γιος ανθρακωρύχου & μιας μπάργουμαν - Γυναικάς που «θα γ@μούσα και φίδι με φούστα» - 4 μπουκάλια αλκοόλ τον "έστειλαν" στα 58 - Πάθος με Λιζ Τέιλορ (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ