Καταπλήσσει η πριγκίπισσα Σαρλίν με την θριαμβευτική της επάνοδο - Η ολόλευκη τουαλέτα Louis Vuitton μας θύμισε Old Hollywood vibes! (φωτό)

Ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς

Θριαμβευτική επάνοδο έχει κάνει η πριγκίπισσα Σαρλίν με τις ασταμάτητες εμφανίσεις της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου έχει κάνει δυναμικό comeback στα δημόσια δρώμενα και δε χορταίνουμε να βλέπουμε τα εκπληκτικά της looks.

Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο 75ο ετήσιο Gala de la Croix Rouge Monégasque (Χορό του Ερυθρού Σταυρού του Μονακό) στο Salle des Etoiles του Sporting Monte-Carlo.

Μαζί με τον Αλβέρτο και την Καμίλ Γκότλιμπ, εγγονή της Γκρέις Κέλι και μικρότερής κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, ήταν οι οικοδεσπότες της βραδιάς.

Η Σαρλίν όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα με το look, που μας θύμισε Old Hollywood vibes.

Φόρεσε μία ολόλευκη off-shoulder τουαλέτα Louis Vuitton σε maxi μήκος.

Τη συνδύασε άψογα με λεπτή χρυσή ζώνη και ασορτί τσαντάκι του ίδιου οίκου, που τις προσέδιδαν την απόλυτη κομψότητα!

Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό με sparkling σκιές και κόκκινο κραγιόν, ενώ τα διαμαντένια σκουλαρίκια της απογείωναν όλο το glamorous σύνολο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ερυθρός Σταυρός του Μονακό ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα Λουδοβίκο Β’ του Μονακό το 1948 και η πρώτη χοροεσπερίδα του Ερυθρού Σταυρού του Μονακό πραγματοποιήθηκε την ίδια χρονιά.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά γκαλά στον κόσμο και αποτελεί το αποκορύφωμα της καλοκαιρινής περιόδου στο Μονακό.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Σαρλίν πιο ανανεωμένη ever! - Η κόκκινη chic ολόσωμη φόρμα με χρυσή περίτεχνη αγκράφα δια χειρός Elie Saab – Έλαμψε πλάι στον Πρίγκιπα Αλβέρτο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Joyeux anniversaire: 13 χρόνια γάμου για τον Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν - Aς θυμηθούμε τις φωτογραφίες της τελετής που άφησε εποχή (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ