Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές γιοτ του Mr.Ζara - O Amancio Ortega και οι φωτό από το σκάφος αξίας 300 εκατ. δολ.

Παρέχει άφθονο χώρο για αναψυχή και χαλάρωση

Ο Amancio Ortega, ο ιδρυτής της ZARA, παρέλαβε το υβριδικό ηλεκτρικό σούπερ γιοτ του, «Drizzle», αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό το αριστούργημα μήκους 92 μέτρων, διαθέτει μια μπαταρία 1 MW και είναι το πρώτο γιοτ της Feadship με πλήρη σήμανση Hybrid Electric Class. 

Το «Drizzle» παρουσιάζει ένα εξαιρετικό beach club που εκτείνεται στο ένα τέταρτο του κάτω καταστρώματος, παρέχοντας άφθονο χώρο για αναψυχή και χαλάρωση, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης πισίνας και υπαίθριων χώρων.

Η σουίτα του ιδιοκτήτη, το οικογενειακό σαλόνι και ο χώρος ευεξίας βρίσκονται στα επάνω καταστρώματα ενώ, υπάρχει και ο χώρος ηλιοθεραπείας με έναν τεράστιο καναπέ που βλέπει προς τον ωκεανό μαζί με ξαπλώστρες. 

Αυτήν την περίοδο υποβάλλεται σε θαλάσσιες δοκιμές, αυτό το εξαιρετικό γιοτ είναι ένα θαύμα σχεδιασμού και τεχνολογίας.

Ο Ortega, γνωστός ως  πρωτοπόρος στη γρήγορη μόδα (και ιδρυτής της Zara) , είναι ο δωδέκατος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με καθαρή αξία που ανέρχεται στα 111 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Ο δισεκατομμυριούχος κατείχε προηγουμένως ένα μικρότερο σκάφος πολυτελείας Feadship μήκους 67 μέτρων με το ίδιο όνομα.

Το “Drizzle”, που ήταν γνωστό  ως Project 1012, αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τη Feadship, καθώς είναι το πρώτο σκάφος της εταιρείας με πλήρη υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία. Κατασκευάστηκε για έναν πελάτη με πλούσια εμπειρία στη ναυσιπλοΐα και σχεδιάστηκε από το ολλανδικό στούντιο Sinot.

Διαβάστε ακόμη: Η κόρη του Ζάρα - μαγαζάρα απογείωσε τα έσοδα! - Η Μάρτα Ορτέγκα και η κίνηση ματ για την κερδοφορία του κολοσσού της μόδας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ