Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Υδροχόο - Αστάθεια & ανωμαλίες στην επικοινωνία - Προσοχή στις ξαφνικές ειδήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της μέρας σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ερμή, ενεργοποιώντας το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού που ολοκληρώθηκε χτες, φέρνοντας μεγαλύτερη αστάθεια και ανωμαλίες τόσο στην επικοινωνία όσο και σε θέματα τεχνολογίας, ηλεκτροδότησης, διαδικτύου. Ξαφνικές ειδήσεις ή πληροφορίες που λαμβάνουμε ενδέχεται να τροποποιήσουν το πρόγραμμα μας, γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο ευέλικτοι. Στις 12:58 το μεσημέρι η Σελήνη θα βγει για κάποιες ώρες σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 16:23 που θα περάσει στους Ιχθύς. Και μολονότι το Ιχθυακό περιβάλλον ταιριάζει στην ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη και θα μπορούσαμε να ηρεμήσουμε λίγο, η πρώτη της όψη το τετράγωνο με τον Άρη τις βραδινές ώρες μας κάνει πιο βιαστικούς, επιθετικούς ή μας οδηγεί σε καταπίεση του θυμού μας. Εν κατακλείδι, σήμερα σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή στις «μάχες» που επιλέγουμε να δώσουμε γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι πολύ «καθαρά». Σε κάποια σχέση μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας, χειριστικές συμπεριφορές, συναισθηματικοί εκβιασμοί, ζήλιες, εμμονές. Ενώ καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις με άτομα που λειτουργούν με πλάγιο ή παρασκηνιακό τρόπο. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο ξεκίνημα του ζωδίου τους.

ΚΡΙΟΣ

Μετά από ένα αρκετά έντονο γουηκέντ με την Πανσέληνο εκεί που μπορεί να νιώθατε ότι τα πράγματα ησυχάζουν κάπως, έρχεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα το πρωί της Τρίτης και έχετε πάλι μια γενικευμένη αίσθηση ότι δεν πατάτε σε στέρεο έδαφος. Από τη μια μπορεί να νιώθετε μπουχτισμένοι από άτομα του περιβάλλοντος σας που μονίμως απομυζούν την ενέργεια σας. Από την άλλη αυτά τα «βαμπίρ» ενέργειας μπορεί να βρίσκονται και στο φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον και να είναι πολύ δύσκολο να κατεβάσετε ρολά και να κρατήσετε απόσταση μαζί τους. Όμως σήμερα αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου ή στο ξεκίνημα του μπορεί να φτάνετε στα όρια σας και να πρέπει κάπως να προφυλάξετε τον εαυτό σας από χειριστικά παιχνίδια άλλων, ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα προσωπικά, αφήστε στην άκρη την ανάγκη να τους σώσετε όλους και βρείτε τρόπο να χαρείτε κάποιες ώρες κάνοντας μόνο αυτά που θέλετε και κυρίως με εκείνους που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απαιτητική μέρα απλώνεται μπροστά μας και πιθανώς να έχετε κάποιες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται είτε με την οικογένεια είτε με τη δουλειά που θα σας προβληματίσουν περισσότερο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος ή στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Βλέπετε ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα πλέον και τον τομέα της οικογένειας και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο από τον τομέα της καριέρας συγκρούονται σήμερα το πρωί Αυτό που σίγουρα δεν θα θέλατε μέσα στη μέρα είναι να μπείτε σε διαμάχες και διαξιφισμούς με ένα άτομο είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από το περιβάλλον εργασίας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε δράματα άλλων. Αν έχετε έναν φίλο ή έναν πελάτη ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, βάλτε όρια με ευγενικό τρόπο. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι και γενικά φανείτε δεκτικοί στις αλλαγές, αλλά ελέγξτε πολύ καλά τις πληροφορίες που λαμβάνετε γιατί μπορεί να κρύβονται ιδιοτελή κίνητρα τα οποία δεν είναι ορατά με το πρώτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι έντονη από κάθε άποψη και για σας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες της Τρίτης αφορά κυρίως τον τομέα της επικοινωνίας. Χωρίς να το συνειδητοποιείτε μπορεί να γίνεστε ιδιαίτερα αιχμηροί στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους, ιδιαίτερα όταν εκφράζετε απόλυτα τις απόψεις σας ή όταν ασκείτε κριτική. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε πολύ τι λέτε αλλά και πώς το λέτε τόσο στις διά ζώσης επαφές σας όσο και σε αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την άλλη, ακόμη κι αυτά που σας λένε οι άλλοι θα πρέπει να τα φιλτράρετε με κάποιο τρόπο, γιατί μπορεί πίσω από τα λόγια να κρύβονται άλλα κίνητρα που δεν είναι ορατά με την πρώτη. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος ή μια έκφραση του προσώπου μπορεί να είναι πιο αποκαλυπτική σε σχέση με το λόγο. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει λίγο πιο νευρικούς ειδικά όταν συγκρούεται με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σας και πιο νευρικούς. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου είναι πιθανό να έχετε μεγαλύτερη ανησυχία και άγχος για κάποια επαγγελματική υπόθεση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ