Σήλια Κριθαριώτη: Δείπνο παρέα με φίλους στο υπέροχο σπίτι της! Υποδέχτηκε την Nadine Sierra & "αφέθηκαν" στη μελωδία της όπερας ...

Με φόντο την Ακρόπολη

Μία όμορφη παρέα μαζεύτηκε για ακόμη μία φορά στο υπέροχο σπίτι της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας αγαπάει να παίρνει το ρόλο της οικοδέσποινας και να διοργανώνει δείπνα υπό την ανεκτίμητη θέα της Ακρόπολης.

Αυτή τη φορά υποδέχτηκε τον καλό της φίλο, Γιώργο Ντάβλα, την Stella Maxwell και την Nadine Sierra, τραγουδίστρια της όπερας.

Ο γνωστός PR ανέβασε μία κοινή φωτογραφία με τις κομψές κυρίες να ποζάρουν με αξεπέραστο στυλ ενώ εκείνος στάθηκε ανάμεσα τους.

Να σημειώσουμε ότι η Nadine Sierra (14 Μαΐου 1988) είναι Αμερικανίδα ερμηνεύτρια του λυρικού θεάτρου.

Είναι υψίφωνος με σπουδαίο φωνητικό και σκηνικό ταλέντο. Κάποιες από τις ερμηνείες της, ιδίως σε έργα του Τζουζέπε Βέρντι (Ριγκολέττο, Τζίλντα),[4];[5] έχουν καταγραφεί ανάμεσα στις κορυφαίες ερμηνείες της όπερας.

Η Σήλια Κριθαριώτη επέλεξε για την περίσταση ένα floral φόρεμα γεμάτο κόκκινα τριαντάφυλλα , που της προσέδιδαν την απόλυτη ζωηρότητα!

Με μακρύ μανίκι σε midi γραμμή κολάκευε την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της designer.

Ανά διαστήματα η Σήλια Κριθαριώτη μαζί με τον σύζυγο της, Νίκο Τσάκο ανοίγουν το σπίτι τους σε φίλους, συγγενείς, celebrities και μη και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές.

Διαβάστε ακόμη: Σήλια Κριθαριώτη: Μοναδικά γενέθλια στο σπίτι της με θέα την Ακρόπολη - Δίπλα της ο σύζυγος της, Νίκος Τσάκος (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σήλια Κριθαριώτη: Μας "άνοιξε" το σπίτι της μαζί με τον σύζυγο της, Νίκο Τσάκο - Παρέα με την Ιωάννα Βαρδινογιάννη, Γιώργο Ντάβλα ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ