Συγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία πριν την αναχώρησή του για τους Ολυμπιακούς - «Ένα παιδί από τα Σεπόλια» (φωτό)

Πιο περήφανος δεν θα μπορούσε να είναι ο  Γιάννης Αντετοκούμπο και το δείχνει, ώρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο για τη Λιλ που θα πάει η ελληνική ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς, εκεί θα αγωνιστεί ο όμιλός της, ο Γιάννης Αντετοκούμπο ανέβασε στον λογαριασμό τους στα social μερικές φωτογραφία και ελάχιστα λόγια.

Άλλωστε δεν χρειάζονται πολλά λόγια, «Ένα παιδία από τα Σεπόλια» γράφει ο Γιάννης που μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι η σημαιοφόροι της Ελληνικής Ομάδας στην τελετή έναρξης, την Παρασκευή το βράδυ στον Σηκουάνα.

Τα λίγα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνοδεύουν φωτογραφίες με τον ίδιο τυλιγμένο μ ετην Ελληνική σημαία.

Διαβάστε ακόμα: Αντετοκούνμπο - Ντρισμπιώτη: Οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Πως φτάσαμε στην επιλογή, γιατί απέρριψε την τιμητική πρόταση ο Τεντόγλου

Αυτή είναι η ομάδα του μπάσκετ στουε Ολυμπιακούς

Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα με τη Σερβία, ο Βασίλης Σπανούλης κατέληξε στους 12 παίκτες που θα αποτελέσουν την Εθνική Μπάσκετ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω του τραυματισμού του, ενώ τη θέση του στη 12άδα, παίρνει ο Νίκος Χουγκάζ.

Και οι 12 παίκτες τους μπάσκετ μετέχουν για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες

  1. Κώστας Παπανικολάου,
  2. Νικ Καλάθης,
  3. Γιάννης Αντετοκούνμπο,
  4. Γιώργος Παπαγιάννης,
  5. Γιαννούλης Λαρεντζάκης,
  6. Ντίνος Μήτογλου,
  7. Τόμας Ουόκαπ,
  8. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,
  9. Παναγιώτης Καλαϊτζάκης,
  10. Βασίλης Τολιόπουλος,
  11. Δημήτρης Μωραΐτης και
  12. Νίκος Χουγκάζ

Διαβάστε ακόμα: Το ροζέ του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Λανσάρει κρασί με το όνομα της συζύγου του, Μαράια - Στα χνάρια Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί με το Miraval

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ