Vintage pic: Ο Brad Pitt & Jennifer Aniston ερωτευμένοι – Η διάσημη τότε πρωταγωνίστρια στα «Φιλαράκια» έλαμπε όσο ποτέ ξανά στο πλευρό του γόη συζύγου της

Ένας τρελός και παράλογος έρωτας...

Το 1998, η Τζένιφερ Άνιστον ερωτεύτηκε παράφορα με τον γόη ηθοποιό, Μπραντ Πιτ.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν όσο εκείνη πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Φιλαράκια» και  σύντομα, οι δυο τους, έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής. 

Στις 29 Ιουλίου 2000, παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού και ενώ αρχικά, όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που επρόκειτο να αποκτήσει παιδιά, τον Οκτώβριο του 2005, ήρθε το διαζύγιο. 

Τότε, ο Πιτ πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ» μαζί με την καλλονή Αντζελίνα Τζολί, και οι φήμες ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να έχουν δεσμό, εν αγνοία της Άνιστον.

Έπειτα από χρόνια η Άνιστον ήταν πληγωμένη από την απιστία του Πιτ και χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγων για να το ξεπεράσει. Δήλωσε σε συνέντευξη της για τη σχέση τους: «Επτά ολόκληρα και πολύ σημαντικά χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη, αλλά περίπλοκη σχέση...».

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie: «Σταμάτα τους καβγάδες», το μήνυμα της ηθοποιού στον Brad Pitt – Η έκκληση που ανατρέπει τα πάντα στη δικαστική τους διαμάχη (φωτό)

instagram

Η Άνιστον προχώρησε την ζωή της με τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού.

Αρραβωνιάστηκαν στις 10 Αυγούστου 2012 και παντρεύτηκαν στις 5 Αυγούστου 2015.

Image

twitter

Ωστόσο, χώρισαν τρία χρόνια αργότερα.

Από την άλλη, η προσωπική ζωή του Πιτ δεν σταματά να είναι πολυτάραχη.

Μετά την Άνιστον, τον Ιανουάριο του 2006, αφού βγήκε το διαζύγιο Άνιστον-Πιτ, η Τζολί επιβεβαίωσε το δεσμό της με τον Πιτ και ότι ήταν έγκυος στο παιδί του.

Image

twitter

Στις 23 Αυγούστου 2014 ο Πιτ και η Τζολί παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη νότια Γαλλία.

Ο γάμος δεν κράτησε και πολύ και στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πιτ και η Τζολί ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους δώδεκα χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους και δυο χρόνια μετά τον γάμο τους. 

Η δικαστικές διαμάχες με την καλλονή ηθοποιό συνεχίζονται ως σήμερα και τα παιδιά του δεν θέλουν καμία επαφή μαζί του.

Image

twitter

Τώρα ο ηθοποιός είναι με την επίσης ηθοποιό, Ινές Ντε Ραμόν και σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Διαβάστε ακόμα: Χαρά & ενθουσιασμός για τις κολλητούλες Jennifer Aniston & Reese Witherspoon – Η σειρά τους έχει 16 υποψηφιότητες για τα βραβεία Εmmy (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ