Πύργος: Τραγωδία στην άσφαλτο – 2 νεκροί ενήλικες & 2 παιδιά - Νταλίκα σκόρπισε τον θάνατο, όταν παρέσυρε 3 ΙΧ (φωτό & βίντεο)

Το ένα ΙΧ έχει καταπλακωθεί από τη νταλίκα

Σοκαριστικό πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια νταλίκα «δίπλωσε» και παρέσυρε τρία ΙΧ, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24 αναφέρουν ότι στο τραγικό τροχαίο έχασαν τη ζωή τους μια μητέρα με το μωρό της, χωρίς να υπάρχει προσώρας επίσημη επιβεβαίωση.

Είναι άγνωστο αν υπάρχουν άλλοι νεκροί ή τραυματίες, ενώ δύο γυναίκες επιβαίνουσες είναι εγκλωβισμένες, αλλά έχουν τις αισθήσεις τους.

Το ένα από τα οχήματα που συγκρούστηκαν με την νταλίκα βρίσκεται κάτω από αυτήν και εκεί εγκλωβίστηκαν οι δύο γυναίκες που έχουν τις αισθήσεις τους.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία μεταφοράς της νταλίκας για να γίνει απεγκλωβισμός και έρευνα για τυχόν και άλλα άτομα.

Οι Αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.


Η Εθνική Οδός Πύργου - Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο, μέσω Ελαίας. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά αντίστοιχα περιστατικά, αναφέρει ο ιστότοπος της Πάτρας Thebest.gr.

Δείτε φωτό

τροχαίο

τροχαίο

τροχαίο

τροχαίο

τροχαίο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ