Παρίσι 2024: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Γιάννης Αντετοκούνμπο έτοιμοι για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών - Δείτε φωτογραφίες της Ελληνικής ομάδας

Η Ελληνική Ομάδα έχει πάρει θέση για την Τελετή Έναρξης στο Παρίσι 2024

Η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα με σημαιοφόρους την Αντιγόνη Ντρισμιώτη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι έτοιμη για την Τελετή Έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι 2024.

Συγκεντρώθηκαν στον Ολυμπιακό Χωριό και ξεκίνησαν για το σημείο εκκίνησης στον Σηκουάνα, 6 χιλιόμετρα μακριά από την πύργο του Άιφελ.

 

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι, αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σηκουάνα: Πλωτή Τελετή με 6 σταθμούς στα πιο εμβληματικά σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας (βίντεο)

Μαζί με τον Γιάννη βέβαια έφτασαν και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ...

Διαβάστε ακόμα: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έκλαψα όταν έμαθα ότι θα είμαι σημαιοφόρος» - «Πήρα την μαμά μου και της είπα "πάρε... χαρτομάντηλα και μπες σε αυτό το λινκ"»

Ο ιστιοπλόος, Βύρωνας Κοκκαλάνης ποζάρει με τους άνδρες ασφαλείας

 

Σπανούλης και Ζήσης αθλητές και προπονητές από το 2008 στο 2024

Την τελευταία φορά που η Εθνική μπάσκετ σμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν το 2008 όταν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης ήταν παίκτες... Σήμερα ο πρώτος είναι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και ο δεύτερος ο τιμ μάνατζερ με την ΕΟΚ να ποστάρει μια φωτογραφία που συνδέει τις δύο διοργανώσεις...

Δείτε ακόμα: Live-Παρίσι 2024: Τα βλέμματα του πλανήτη στο υπερθέαμα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών - 1 δισ. τηλεθεατές, 300.000 θεατές στις όχθες του Σηκουάνα - Τι θα δούμε (φωτό & βίντεο)

Δείτε κι άλλες εικόνες και βίντεο από την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα

Ygra

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ