Το κέρινο ομοίωμα της Σινέντ Ο' Κόνορ σκέτη αποτυχία! Αφαιρέθηκε ως ακατάλληλο από το μουσείο - Δεν έμοιαζε καθόλου στην "τραγική" τραγουδίστρια

Τι είπε ο αδερφός της

Το κέρινο ομοίωμα της αείμνηστης Ιρλανδής τραγουδίστριας Sinead O'Connor αφαιρέθηκε από ένα μουσείο μετά από αντιδράσεις του κοινού.

Το Εθνικό Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στο Δουβλίνο αποκάλυψε το κέρινο ομοίωμα της O'Connor για να τιμήσει την πρώτη επέτειο από τον θάνατό της.

Αλλά έχει πλέον αφαιρεθεί αφού επικρίθηκε από τους θαυμαστές, ακόμη και από τον αδερφό της Sinéad, John.

«Δεν της έμοιαζε σε τίποτα και σκέφτηκα ότι ήταν φρικτό», είπε.

Πρόσθεσε ότι η φιγούρα έμοιαζε «ανάμεσα σε μανεκέν και κάτι έξω από τους Thunderbirds».

Ο διευθυντής του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν μακροχρόνιος φίλος της  τραγουδίστρια , ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια. Είπε ότι ο γλύπτης του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων, PJ Heraghty, παρέδωσε τη φιγούρα το βράδυ πριν από τα αποκαλυπτήριά της.

«Όταν έριξα μια ματιά στο άγαλμα, μπήκα μέσα για να το εγκαινιάσω και όταν το είδα, δεν είχα την αίσθηση που έχω συνήθως από τη φανταστική δουλειά του PJ», δήλωσε στο Liveline.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στις 26 Ιουλίου του 2023.

Ήταν 56 ετών. 

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της προήλθε από φυσικά αίτια.

Ακούστε τη μεγάλη επιτυχία της Sinéad O'Connor:

Διαβάστε ακόμη: Έφυγε να βρει τον γιο της στους αγγέλους η τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ - Νothing Compares to you, η μεγάλη της επιτυχία ! (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: «Λιμοκτονώ, δεν έχω να φάω λόγω αγοραφοβίας»: Η δραματική έκκληση της Σινέντ Ο' Κόνορ – Συγκλονίζει η Ιρλανδή τραγουδίστρια (Φωτό & Βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ