Ανδρέας Φιορεντίνος: Ποιος είναι ο Μυκονιάτης, πρόσωπο στον ΕΟΤ – Όλγα Κεφαλογιάννη: Με 20ετή εμπειρία η Βάσια Κουτσούκου, γραμματέας Τουριστικής πολιτικής

Ο Ανδρέας Φιορεντίνος είναι έμπειρο στέλεχος στον χώρο του τουρισμού που αναλαμβάνει ο ΕΟΤ

Με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη ορίζεται νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ο Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος

Ο κ. Φιορεντίνος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του φέρνοντας μαζί του πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού και της διοίκησης.

Ο Μυκονιάτης, Ανδρέας Φιορεντίνος έχει διατελέσει  Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ την περίοδο 2012 – 2014, αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και μέχρι πρότινος Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ και υποψήφιος δήμαρχος Μυκόνου το 2023.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη για την Βάσια Κουτσούκου

Με ανάρτησή της η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη καλώς ορίζει η νέα γραμματέα Βάσια Κουτσούκου, που όρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κυρία Βάσια Κουτσούκου. Η κυρία Κουτσούκου έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη δημόσια διοίκηση και στον τομέα του τουρισμού. Ως στέλεχος της δημόσιας διοίκησης έχει διακριθεί για τις δεξιότητές της στον στρατηγικό σχεδιασμό και τη διοίκηση ομάδων.»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ