Σχολικό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - 30 Αυγούστου με 12 Σεπτέμβρη - Μοναδικά αντικείμενα σε χαμηλές τιμές

Τεράστια συλλογή από ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη

Πρόκειται για το καθιερωμένο Σχολικό Smile Bazaar που διοργανώνει κάθε χρόνο κατά την αρχή της σχολική περιόδου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ένα Bazaar με μία τεράστια συλλογή από ρούχα και παπούτσια επώνυμων brands για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και μοναδικά αντικείμενα σε πολύ χαμηλές τιμές (-70%!):

- Ανδρικά ρούχα
- Γυναικεία ρούχα
- Παιδικά ρούχα
- Παπούτσια
- Αξεσουάρ
- Σχολικά Είδη
- Τετράδια
- Παιχνίδια
- Αξεσουάρ

Θα λειτουργεί καθημερινά από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00π.μ. έως τις 7:00μ.μ. στον 5ο όροφο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» (Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή), (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

Αξίζει να τονιστεί πως, όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το πολύπλευρο έργο και τις εξειδικευμένες, ολιστικές δράσεις των 10 Εξειδικευμένων Κέντρων Δράσης που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχοντας υποστήριξη σε κάθε ευάλωτο παιδί και την οικογένειά του, που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ