Τι συγκλονιστική στιγμή! - Αυτή η φωτογραφία έγινε viral & χαρακτηρίστηκε η εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 – Ο Βραζιλιάνος surfer, Gabriel Medina έκανε το «θαύμα του»

Κάποια δευτερόλεπτα πριν τραβηχτεί η φωτογραφία κέρδισε την απίθανη βαθμολογία 9,9 .

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να μην τελείωσαν, αλλά ο κόσμος αποφάσισε ποια είναι η φωτογραφία της του φετινού αθλητικού θεσμού.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνος σέρφερ Gabriel Medina!

Στην φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο σερφερ φαίνεται να έχει σταματήσει για λίγο στον αέρα, ακουμπώντας σε ένα σύννεφο και η  σανίδα του να τον ακολουθεί, ενώ σηκώνει το χέρι του προς τους υποστηρικτές του κατά μήκος της ακτής της Ταϊτής.

Κάποια δευτερόλεπτα πριν κέρδισε την απίθανη βαθμολογία 9,9 .

Δηλαδή την καλύτερη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Κυρίες & κύριοι από εδώ ο Μπίκον! Ο σκύλος-θεραπευτής της ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ - Αξιολάτρευτος με χιλιάδες followers! (βίντεο)

Την φωτογραφία την τράβηξε ο ο Jérôme Brouillet, του AFP και ο κόσμος συγκλονίστηκε.

Να σημειωθεί ότι πέρα από viral, η φωτογραφία χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό TIME ως η «καθοριστική εικόνα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2024».

Ο Medina δημοσίευσε την εικόνα στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, προσελκύοντας γρήγορα περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια likes.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024, η φωτογραφία των Ολυμπιακών: Πως βλέπει κάποιος τον αντίπαλο από τα 2μ. και 22 εκατ. - Ο Ιάπωνας Τογκάσι με ύψος 1,67 μπροστά από τον Γάλλο γίγαντα Γουεμπανιαμά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ