Δώρα Γκουντούρα: Ο σύντροφός της, Χάρης Γιακουμάτος μιλά για τον αποκλεισμό της ξιφομάχου – «Το μετάλλιο της είναι όλα όσα είπε μετά - Εκεί φαίνεται η αξία ενός ανθρώπου» (βίντεο)

«Όλο το στάδιο “έβραζε” από Γάλλους - Γενικά, υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση», περιέγραψε.

σύντροφος της Πρωταθλήτριας της ξιφομαχίας Δώρας Γκουντούρα, Χάρης Γιακουμάτος μίλησε στην εκπομπή «Summer’s cool» για όσα έζησε στον αγώνα της.

Μίλησε και για τον αποκλεισμό της, τον οποίον τόσο η ίδια όσο και ο προπονητής της θεωρούν άδικο.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» περιέγραψε στην εκπομπή:

«Όλο το στάδιο “έβραζε” από Γάλλους, οι οποίοι προσπαθούσαν να στηρίξουν την παίκτριά τους. Από κάποιο σημείο και μετά, όμως, περάσαμε σε ποδοσφαιρικές καταστάσεις, να γιουχάρουν, να ουρλιάζουν, να μην αφήνουν να συνεχιστεί το παιχνίδι. Γενικά, υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση», περιέγραψε ο Χάρης Γιακουμάτος.

«Σίγουρα κάποιοι κανόνες δεν τηρήθηκαν. Είδαμε έναν διαιτητή να είναι σε πανικό. Από κει και πέρα, για μένα το μετάλλιο της Δώρας είναι όλα όσα είπε μετά. Εκεί φαίνεται η αξία ενός ανθρώπου, αυτά είναι τα χρυσά μετάλλια», λέει για τη σύντροφό του ο πρώην παίκτης του «Survivor».


Διαβάστε ακόμα: Topwoman η Δώρα Γκουντούρα: Πρωταθλήτρια & φαβορί στη Σπάθη Γυναικών - Τα όνειρα & οι στόχοι της στον αποψινό προκριματικό

«Αληθεύει ότι οι χορηγοί της Δώρας θα την ανταμείψουν σαν να πήρε το χρυσό μετάλλιο και μπράβο τους, γιατί οι αθλητές έχουν τεράστια ανάγκη αυτή τη στήριξη. Ειδικά σε ένα άθλημα όπως η ξιφασκία, που έχει τόσα πολλά έξοδα και ταξίδια. Τα παράπονα γενικά εδώ στη διοργάνωση δίνουν και παίρνουν», κατέληξε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Διαβάστε ακόμα: «Πετάει» για το Παρίσι η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή - Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Ευαγγελία Πλατανιώτη έτοιμοι για "δράση"! (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ