Ο Γιώργος Μαυρίδης συγκινεί: Τώρα θα ταξιδεύει παρέα με την Μόλυ του - Το νέο τατουάζ που έπρεπε να κάνει (φωτό)

Η ανάρτηση στο instagram του

Μας συγκίνησε ο Γιώργος Μαυρίδης με την τελευταία του ανάρτηση αποκαλύπτοντας ότι έκανε τατουάζ το σκυλάκι του, Μόλυ που δυστυχώς απεβίωσε τρία χρόνια πριν.

"Το ξέρω άργησα....Αλλά ΕΠΡΕΠΕ .....Και αυτή την φορά θα ταξιδέψουμε παρέα όλο τον κόσμο !", σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Να πούμε ότι με την Μόλυ ήταν πολύ δεμένος και ο θάνατος της του κόστισε ακριβά.

«Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ. Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν.

Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω. Καλό ταξίδι Πριτζηπεσα μου», είχε δηλώσει τότε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δημοφιλής tattoo artist ετοιμάζεται να κάνει comeback στην τηλεόραση με το World Party (το οποίο θα έχει άλλον τίτλο), μαζί τον Σάκη Τανιμανίδη.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαυρίδης: Μίλησε για όλους & όλα – Το τέλος της φιλίας του με τον Τανιμανίδη και ο χωρισμός με την Ράλλη

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης για τον θάνατο του «μαθητή του»: Καλό ταξίδι γιε μου, καλό ταξίδι Μιμάκο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ