Υπολογισμός: Αν ο Jeff Bezos ξόδευε 1 εκατομμύριο δολάρια την μέρα, σε πόσα χρόνια θα σπαταλούσε ολόκληρη την περιουσία του, των 200 δις. (φωτό)

Το αποτέλεσμα "ζαλίζει"...

Είναι γεγονός ότι ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos, έχει καθαρό networth 200 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κάναμε έναν «γρήγορο» υπολογισμό και είδαμε πως αν ξοδεύει 1 εκατομμύριο δολάρια την μέρα, θα του έπαιρνε 544 χρόνια για να εξαντλήσει την περιουσία του…

Αυτό τονίζει την αδιανόητη κλίμακα του πλούτου του , καθιστώντας τον με σιγουριά ως ένα από τα πλουσιότερα άτομα στον κόσμο.

Αν και η ιδέα τέτοιων καθημερινών δαπανών είναι υποθετική, ο πλούτος του Bezos πράγματι τίθεται σε διάφορες χρήσεις και δεν σταματά να αυξάνεται.

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Η Lauren Sanchez παρέδωσε μαθήματα στυλ στη Μύκονο - Κίτρινο φόρεμα, Chanel τσάντα & χρυσαφί πέδιλα - Την κρατούσε "σφιχτά" ο Jeff Bezos (φωτό)

Να σημειωθεί ότι έχει ακίνητα αξίας 570 εκατομμυρίων δολαρίων και επενδύει σημαντικά στην εξερεύνηση του διαστήματος μέσω της εταιρείας του, Blue Origin.

Επιπλέον, οι μετοχές του στην Amazon συνεχίζουν να αυξάνονται.

Εσείς τι θα κάνατε αν μπορούσατε να ξοδέψετε 1 εκατομμύριο δολάρια την μέρα;

Διαβάστε ακόμα: Lauren Sanchez: Εντυπωσίασε με δημιουργία του οίκου μόδας Schiaparelli – To sexy κατακόκκινο φόρεμα της μνηστής του Jeff Bezos – Φτιαγμένο από…ψεύτικα νύχια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ