Δείτε το photo finish και τη συγκλονιστική κούρσα των 100μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τρελαμένος με τη νίκη ο Νόα Λάιλς (φωτό & βίντεο)

Για μόλις 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου ο Αμερικανός  Νόα Λαϊλς πήρε το χρυσό μέσα από τα χέρια του Τζαμαϊκανού Κισέιν Τόμπσον, στην "κούρσα της ανάσας"

Πάντα οι τελικοί των 100μ. των Ολυμπιακών Αγώνων κρύβουν συγκινήσεις, αλλά και το χρυσό στις λεπτομέρειες ή καλύτερα στο photo finish.

Συγκλονιστική ήταν η κούρσα και στο Παρίσι 2024 με τον Νόα Λαϊλς να κερδίζει το χρυσό για μόλις 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου και τον Κισέιν Τόμπσον να τερματίζει δεύτερος με τον ίδιο χρόνο, 9.79.

Για να είμαστε ακριβείς ο Λάιλς έκανε 9.790 με τα χιλιοστά στον χρόνο και ο Τόμπσον 9.795.

Δείτε τις γραμμές στο photo finish, που μπαίνουν πάντα στο στήθος και όχι στα πόδια

PARIS


Στην κούρσα της μιας «ανάσας», ο Αμερικανός σπρίντερ χρειάστηκε να κάνει την κορυφαία επίδοση της καριέρας του, ατομικό ρεκόρ, με τους δύο σπουδαίους σπρίντερ να «βουτούν» στον τερματισμό, χιλιάδες θεατές στο «Σταντ ντε Φρανς» παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την εξέταση του φώτο φίνις για να δουν που θα καταλήξει το χρυσό.

Δείτε τη συγκλονιστική κούρσα

Τελικώς, το χρυσό πήγε στα χέρια του Λάιλς, ο οποίος ετοιμάζεται τώρα να τρέξει και 200μ. διεκδικώντας και εκεί το χρυσό μετάλλιο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ