Μαρίνα Σάττι: Άφησε να περάσουν δωρεάν στη συναυλία της παιδιά που δεν είχαν λεφτά για εισιτήριο - «Μπείτε μέσα καλέ» (βίντεο)

Viral το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή

Το τελευταίο διάστημα το όνομα της βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο.

Ο λόγος για την Μαρίνα Σάττι και την κίνηση που έκανε δείχνοντας τη γενναιόδωρη πλευρά του χαρακτήρα της.

Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα με το "Ζάρι" στη Eurovision άφησε μία παρέα παιδιών να μπουν δωρεάν στη συναυλία της, καθώς δεν είχαν λεφτά για το εισιτήριο.

Το σκηνικό καταγράφηκε και το βίντεο έγινε viral στο Tiktok.

«Δεν θα μπείτε;» ρωτά η Μαρίνα Σάττι, με τα παιδιά να της απαντούν: «δεν μπορούμε».

«Γιατί;» ρωτά η τραγουδίστρια κι ένα παιδί ακούγεται να λέει «είδατε; Κι αυτή λυπάται». «Γιατί δεν έρχεστε καλέ;», συνεχίζει η Μαρίνα Σάττι.

«Δεν έχουμε για το εισιτήριο» λέει τότε ένα παιδί και η τραγουδίστρια μένει «άφωνη» και ζητά αμέσως από τους ανθρώπους της ασφάλειας να βάλουν τα παιδιά στο χώρο της συναυλίας. «Μπείτε μέσα καλέ» λέει η Μαρίνα Σάττι και τα παιδιά ουρλιάζουν από χαρά.

Πριν από λίγες εβδομάδες συγκίνησε τους πάντες με την κυκλοφορία του κομματιού «Αχ θάλασσα».

Ακούστε το εδώ:

Όπως έγινε γνωστό, το τραγούδι το αφιέρωσε στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή αλλά και στους πρόσφυγες που πέθαναν στην Μεσόγειο, στην προσπάθειά τους να τη διασχίσουν για ένα καλύτερο αύριο.

Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων, ενώ τα έσοδα από το video clip του «Αχ θάλασσα» θα δοθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Σάττι: «Με κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι και έλεγαν ότι δεν τους μίλησα, ενώ πήγαινα στην κηδεία του πατέρα μου» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο σύντροφος της που τη συνόδευσε στον τελικό της Eurovision - Δικηγόρος & γνωστός της Καινούργιου (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ