Στη Σαντορίνη ο Αρμάντ Ντουπλάντις αγκαλιά με την καλλονή σύντροφό του - Παίζουν με το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων (βίντεο)

Το βίντεο από τη Σαντορίνη που ανέβασε η κοπέλα του Αρμάντ Ντουπλάντις, Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ, έχει 3 εκατ. προβολές

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις χρυσός ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Παρίσι με παγκόσμιο ρεκόρ 6μ.25, γνωστός με το nickname Mondo απολαμβέναι τις διακοπές του στη Σαντορίνη.

Ο 24χρονος Σουηδός πολύ καλός φίλος του Εμμανουήλ Καραλή, κάνει τώρα διακοπές στην Ελλάδα με... τη βοήθεια του Έλληνα χάλκινου Ολυμπιονίκη στο Παρίσι.

Ο Σουηδός ξεκίνησε τις διακοπές του από την Ελλάδα και την Σαντορίνη με την καλλονή σύντροφό του Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ.

Μάλιστα σε βίντεο που ανήρτησε η Ντεζιρέ φαίνεται ο ντουπλάντις να την αγκαλιάζει να τη φιλά και να της περνά στο λαιμό το χρυσό του μετάλλιο.

 

Διαβάστε ακόμα: Η 22χρονη σουηδέζα καλλονή, μοντέλο influencer, Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ κορίτσι του Αρμάντ Ντουπλάντις - Η απόρριψη και η γνωριμία με τον παγκόσμιο ρέκορντμαν (φωτό)

Ενώ, σε άλλο βίντεο φαίνεται πως ο Ντουπλάντις έχει... τυλίξει το μετάλλιο σε μια πετσέτα από εστιατόριο γιατί έχασε το ειδικό Louis Vuitton κουτί του στο Παρίσι. Ζήτησε από την διοργάνωση αν μπορεί να του... στείλει ένα ακόμα.

@mondo I can get another box?😭 @paris2024 ♬ 7AM (Slowed + Reverb) - adrian


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο «Μανόλο» αποκάλυψε ότι αυτός ήταν που κανόνισε να κλείσει διακοπές στην Ελλάδα και τον βοήθησε με τα διαδικαστικά.

Οι δύο τους έχουν περάσει μαζί από όλα τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών και έχουν «χτίσει» μια δυνατή φιλία, που φάνηκε και στο Παρίσι. Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι ό,τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο άλλα ό,τι παραμένει έξω από αυτόν.

Δείτε ακόμα: Βίντεο: Δείτε τον διαστημικό Ντουπλάντις να σπάει με 6μ. και 25 εκατ. το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ - Από άλλο πλανήτη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ