Γαλλίδα έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της μπροστά σε 80.000 θεατές: «Ο έρωτας βρίσκεται στο Παρίσι» - Γονάτισε και έδωσε καρφίτσα αντί βέρας (φωτό & βίντεο)

Η Άλις Φινό κατέβηκε μεν τα 9 λεπτά στα 3.000μ. στιπλ πέτυχε ρεκόρ Ευρώπης και μπορεί, δε να μην ήταν αρκετό για να πάρει μετάλλιο, ήταν αρκετό όμως για να πάρει τον αγαπημένο της

Παρίσι, η πόλη του έρωτα και των ερωτευμένων. Χιλιάδες προτάσεις γάμου γίνονται κάθε χρόνο στην πόλη του Φωτός και από αυτές δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση οι ολυμπιακοί Αγώνες που γίνονται στην πόλη.

Σειρά είχε η Γαλλίδα Άλις Φινό που έτρεξε στον τελικό των 3.000μ. στιπλ, τερμάτισε 4η, δεν την πείραξε καθόλου και έτρεξε στην κερκίδα με τον αγαπημένο της για να του κάνει πρόταση γάμου με όλο το... τελετουργικό.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ανοίγει ένα κουτάκι, βγάζει μία καρφίτσα, γονατίζει και του δίνει. Μπορεί να μην ήταν βέρα, όμως πολύ σύντομα θα τις φοράνε και οι δύο.

 

Αυτήν τη φορά η πρόταση γάμου ήρθε από μια αθλήτρια της Γαλλίας, την Άλις Φινό, η οποία αιφνιδίασε τον σύντροφό της που ήταν στις κερκίδες για να τη δει να αγωνίζεται.

Η Αλίς Φινό έκανε μάλιστα ρεκόρ Ευρώπης στα 3.000 μέτρα στιπλ, παρότι τερμάτισε στην 4η θέση, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα στην ήπειρο που έσπασε το φράγμα των 9 λεπτών, τερματίζοντας σε 8:58.67.

Έτσι, πήγε στην κερκίδα να πανηγυρίσει με τον αγαπημένο της κι εκεί, υπό το βλέμμα 80.000 θεατών, γονάτισε και του ζήτησε να την παντρευτεί. Βέρα δεν είχε, αλλά αυτοσχεδίασε, δίνοντάς του μία καρφίτσα.

«Είπα στον εαυτό μου ότι αν τρέξω κάτω από 9 λεπτά, γνωρίζοντας πως το ''9'' είναι ο αγαπημένος μου αριθμός, αλλά και τα χρόνια που είμαστε μαζί, θα του κάνω την πρόταση. Δεν μου αρέσει να κάνω κοινότυπα πράγματα και από τη στιγμή που ακόμη δεν μου είχε κάνει πρόταση, είπα στον εαυτό μου ότι μάλλον πρέπει να το κάνω εγώ. Ευτυχώς, δέχτηκε» είπε η Φινό.

«Του έδωσα το πιν με το οποίο έτρεξα. Πάνω του γράφει ''ο έρωτας βρίσκεται στο Παρίσι''. Αυτός είναι που μου δίνει τη δύναμη να μπορώ να αγωνιστώ και να κάνω τέτοιους χρόνους. Σημαίνει τα πάντα για μένα» πρόσθεσε η Γαλλίδα αθλήτρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ