Ολυμπιακοί Αγώνες 2024-Beach Volley: Έτοιμες να πιαστούν στα χέρια οι παίκτριες - Ο Dj όμως έβαλε John Lennon & τις ηρέμησε!

Η μουσική κατευνάζει τα πνεύματα!

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στον τελικό του τουρνουά Beach Volley των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, η Brandie Wilkerson από τον Καναδά και η Ana Patrícia από τη Βραζιλία ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ.

Παρά τις προσπάθειες του διαιτητή να ηρεμήσει τις δύο αθλήτριες, τελικά την κατάσταση έσωσε ο… DJ του αγώνα, ο οποίος παίζοντας το τραγούδι «Imagine» του John Lennon ηρέμησε τα πνεύματα στην άμμο, φέρνοντας χαμόγελα στα πρόσωπα των παικτριών ενώ το κοινό άρχισε να χειροκροτά και να τραγουδά.

«Είμαστε ανταγωνιστές και παλεύουμε για το ίδιο πράγμα: Υπάρχει μόνο ένα χρυσό μετάλλιο», δήλωσε η Wilkerson κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, όπου οι δύο παίκτριες γέλασαν και προσποιήθηκαν πως θα έρθουν στα χέρια. «Αμέσως μετά τον αγώνα, υπάρχει μόνο αγάπη και σεβασμός», είπε. «Βγάζουμε το καλύτερο η μία από την άλλη και είναι τιμή μου που παίζω απέναντι σε αυτήν την ομάδα».

Ευτυχώς αυτή η κίνηση του Dj έκανε τις γυναίκες να χαμογελάσουν και να τα αφήσουν όλα πίσω τους.

«Είμαστε όλοι φορτισμένοι, οι συμπαίκτριες έρχονται κοντά, οι διαιτητές έρχονται κοντά. Ήταν λίγο χαοτικό», είπε η Wilkerson. «Αλλά μετά τον αγώνα, και ακόμα και τη στιγμή που ήρθαν να μας σφίξουν τα χέρια, υπήρξε αμέσως μια αγκαλιά και ένα μήνυμα του τύπου “όλα καλά”».

Τελικά η Βραζιλία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, ο Καναδάς το ασημένιο και η Ελβετία το χάλκινο.

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Γιαπωνέζα Άμι Γιουάσα - Κατέκτησε με ευκολία το χρυσό στο break dance - 3η φορά παγκόσμια πρωταθλήτρια (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η 20χρονη Σοφία - Το κορίτσι-λάστιχο που γράφει ιστορία στη ρυθμική γυμναστική - Δείτε την να χορεύει κρατώντας με απόλυτη ισορροπία την μπάλα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ