Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι σημαιοφόροι Εμμανουήλ Καραλής & Ευαγγελία Πλατανιώτη μπαίνουν με την ελληνική σημαία στο Stade de France (βίντεο)

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης με την αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης 

Το Παρίσι παρέδωσε την Ολυμπιακή σημαία στην δήμαρχο του Λος Άντζελες , Κάρεν Μπας , σηματοδοτώντας το σκηνικό για τους επόμενους Αγώνες το 2028 σε μια τελετή λήξης που παρουσίασε. 

Πιο σύντομη από την Τελετή Έναρξης-που ξεκίνησε στις 20:30 και ολοκληρώθηκε μετά τις 00:30-, η Τελετή Λήξης ξεκίνησε στις 22:00 -και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 01:00-με την «επιστροφή» των αθλητών στο στάδιο, με την ελληνική ομάδα -παραδοσιακά- να μπαίνει πρώτη με σημαιοφόρους την Ευαγγελία Πλατανιώτη και τον Μανώλη Καραλή. 

Καραλής

Καραλής

Καραλής

Καραλής

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πλήθος

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, και η Ευαγγελία Πλατανιώτη που κατέλαβε την 6η θέση στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης με τη Σοφία Μαλκογεώργου μπαίνουν με την ελληνική σημαία στο Stade de France.

Συνολικά 206 σημαιοφόροι των συμμετεχόντων Ολυμπιακών αποστολών και εκείνοι της Ολυμπιακής ομάδας προσφύγων, εισήλθαν  με τη σειρά τους στο στάδιο, παρελαύνοντας σε μια σκηνή που συμβολικά αναπαριστά έναν...επίπεδο κύκλο.


Εννέα χιλιάδες αθλητές και συνοδοί βρέθηκαν στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, ως πρωταγωνιστές του προγράμματος.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες-Τελετή λήξης: Δείτε τα highlights της βραδιάς - Bonne nuit Παρίσι...Good morning Λος Άντζελες!

Διαβάστε ακόμη: Ανατριχιαστική στιγμή! Η ελληνική σημαία & ο ελληνικός Εθνικός ύμνος δίνουν το φως σε έναν δυστοπικό κόσμο χωρίς Ολυμπιακούς Αγώνες (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ