Συγκλονιστικό! «Θανάση, καιγόμαστε, κλείσε» - Τα τελευταία λόγια της 63χρονης Νάντιας που κάηκε ζωντανή στο Χαλάνδρι (βίντεο)

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι συνάδελφοι της 63χρονης Νάντιας, πως κάηκε ζωντανή 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον τραγικό θάνατο της 63χρονης Νάντιας από τη Μολδαβία που επί 20 χρόνια εργαζόταν στην επιχείρηση που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Η άτυχη γυναίκα κάηκε κυριολεκτικά ζωντανή.

«Θανάση, καιγόμαστε, κλείσε», είπε στο τηλέφωνο σε συνάδελφό της.

Η γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της επιχείρησης όπου δούλευε, στην προσπάθειά της να σωθεί, ενώ η επιχείρηση όπου εργαζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τυλίχθηκε στις φλόγες από κλαδί πεύκου που πήρε φωτιά.

Διαβάστε ακόμα: «Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια»: Απανθρακωμένη 60χρονη μητέρα δύο παιδιών σε επιχείρηση στο Χαλάνδρι - Κατέφυγε στο μπάνιο για να σωθεί (βίντεο)

Η 63χρονη εργαζόταν πάνω από 20 χρόνια στην εν λόγω επιχείρηση.

«Αυτό ήταν το χειρότερο. Το μαγαζί θα βάζαμε πλάτη και θα το στήναμε, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο», επεσήμανε ο Ιωάννης Κοσμάς, συνάδελφος της 63χρονης μιλώντας στο Star.

«Έβλεπα τη φωτιά, παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνει ένας συνάδελφος, και παίρνω την κοπέλα. Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε: “Θανάση, καιγόμαστε, κλείσε“. Αυτό ήταν, τέρμα. Φοβήθηκε… Ίσως σου λέει μήπως δεν μπει η φωτιά μέσα και τη γλιτώσω», είπε ένας συνάδελφός της ο οποίος ήταν ο τελευταίος που μίλησε μαζί της.


Η γυναίκα, όμως, δεν πρόλαβε να βγει από την επιχείρηση και η σορός της βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ