Είχαν Άγιο! Δύο μωρά με τις πάνες τους στη μέση αυτοκινητόδρομου - Εκσφενδονίστηκαν από το όχημα του πατέρα τους, δείτε το βίντεο

Τα μωρά δεν ήταν δεμένα σε ειδικά καθισματάκια και μετά τη σύγκρουση βρέθηκαν στον δρόμο, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν

Είχαν Άγιο! Δύο μωρά με τις πάνες τους στη μέση αυτοκινητόδρομου - Εκσφενδονίστηκαν από το όχημα του πατέρα τους, δείτε το βίντεο

 

Τέξας: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο
Εκσφενδονίστηκαν από το τζιπ του πατέρα τους όταν αυτό συγκρούστηκε με άλλο όχημα
toddlers

 

Άγιο είχαν δύο μωρά στο Τέξας, ενός και 4 ετών όταν ξαφνικά βρέθηκαν εκτός του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο πατέρας τους μετά από σφοδρή σύγκρουση.

Σοκαρισμένοι άλλοι οδηγοί τρέχουν να πιάσουν τα μωρά, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα και πατέρας που έχει βγει από το αναποδογυρισμένο όχημα τρέχει προς τα παιδιά του.

Το ατύχημα κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Βίκτορ Κόρντοβα, ο οποίος επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά του όταν αντίκρισε τα δύο νήπια με πάνες στον αυτοκινητόδρομο I-10 και δύο άνδρες (τον πατέρα τους και έναν άλλον) να τρέχουν προς το μέρος τους.

Ευτυχώς, κανένα από τα διερχόμενα αμάξια δεν χτύπησε τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου παραμένουν μέχρι σήμερα.

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι η έρευνα για το περιστατικό δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν αποκλείται να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του 25χρονου πατέρα, επειδή δεν είχε φροντίσει να κάθονται τα παιδιά του σε ειδικό, εγκεκριμένο καρεκλάκι για το αυτοκίνητο.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Κόρντοβα, πατέρας και ο ίδιος, ήθελε να δουν και άλλοι γονείς το βίντεο που κατέγραψε. «Ακόμη και αν πρόκειται για μικρή απόσταση, όλοι οι γονείς πρέπει να φροντίζετε ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή» δήλωσε ο Κόρντοβα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ