Ιμάνι Κελίφ: Η χρυσή Ολυμπιονίκης σε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση - Φορά μακιγιάζ & floral φόρεμα - Την καλύτερη απάντηση έδωσε στους haters (φωτό)

Η Αλγερινή αθλήτρια για την οποία ξέσπασε αντιπαράθεση κατά πόσο θα έπρεπε να συμμετάσχει στους Αγώνες, βγάζει τα γάντια του μποξ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης από την Αλγερία Ιμάνι Κελίφ υπήρξε στο επίκεντρο των συζητήσεων των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω μιας παρανόησης.

Ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν τρανς και ότι άδικα έπαιζε με γυναίκες, λόγω της περισσότερης σωματικής δύναμης.

Η Ιμάνι στην πραγματικότητα είναι ίντερσεξ, δεν έχει αλλάξει φύλο, έχει γεννηθεί με κάποια παραπάνω ανδρικά χρωμοσώματα.

Το μπούλινγκ που της έκανε ο κόσμος ήταν υπέρμετρο, καθώς κάνεις δεν πίστευε πως είναι γυναίκα.

Τώρα η Ιμάνι τους έδωσε την καλύτερη απάντηση.

Σε βίντεο στο Instagram που ανέβασε γαλλικό ινστιτούτο ομορφιάς, η Κελίφ «γρονθοκοπεί» την κάμερα και αμέσως μετά φαίνεται με λουλουδάτο φόρεμα, σκουλαρίκια και ένα υπέροχο μακιγιάζ. Φορά το χρυσό μετάλλιό της και χαμογελά προς την κάμερα.

Διαβάστε ακόμα: Η στιγμή που η Άντζελα Καρίνι τρώει βρωμόξυλο από την intersex Ιμάνι & εγκαταλείπει στα 45 δευτερόλεπτα - Το βίντεο & ο παγκόσμιος σάλος με το #IStandWithAngelaCarini

Διαβάστε ακόμα: Η intersex πυγμάχος των Ολυμπιακών, Ιμάνε Κελίφ μετά τον παγκόσμιο σάλο, σπάει τη σιωπή της: «Το bullying μπορεί να διχάσει τους ανθρώπους»

Διαβάστε ακόμα: Η Ιμάν Κελίφ ξεσπά: "Είμαι γυναίκα όπως κάθε γυναίκα!" - Οι δηλώσεις της Intersex πυγμάχου για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ