Τι έκανε η 60χρονη Leslie και η βιολογική της ηλικία έμεινε στα 21; - Η διατροφή, το υγιεινό lifestyle & άλλα μυστικά (φωτό)

Ποιο είναι το μεγάλο της μυστικό;

Η Leslie Kenny θα γιορτάσει τα 60ά της γενέθλια σε λίγο καιρό, ωστόσο σύμφωνα με ένα τεστ βιολογικής ηλικίας, έχει μείνει στα 21 έτη.

Να σημειωθεί ότι η Kenny πέρασε τις δύο τελευταίες δεκαετίες κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι της για να ανατρέψει την ηλικία της και τα κατάφερε.

Τα πειράματά της στο "biohacking" - ενσωματώνοντας τα ευρήματα της έρευνας για την υγεία στην καθημερινή της ζωή - ήταν τόσο μεταμορφωτικά και ρηξικέλευθα που πριν από τρία χρόνια ίδρυσε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Ο ΜΚΟ αυτός στοχεύει να εξοπλίσει όλους τους ανθρώπους με τις γνώσεις και τα εργαλεία για να ζήσουν μια πιο υγιή ζωή με μεγαλύτερη διάρκεια.

Ποια είναι τα μυστικά της:

Η Leslie επιμένει πολύ στην αγνή και υγιεινή διατροφή χωρίς υπερβολές και συμπληρώματα.

Θεωρεί τον καλό ύπνο, θησαυρό για την ξεκούραση και την αντιγήρανσή.

Το μεγάλο της μυστικό όμως είναι ένα!

Ο λόγος για την σπερμιδίνη!

Η σπερμιδίνη μπορεί να αναστέλλει 9 από τους 12 μηχανισμούς γήρανσης, συμπεριλαμβανομένης της δυσλειτουργικής αυτοφαγίας.

Καθώς γερνάμε, τα επίπεδα σπερμιδίνης μας μειώνονται φυσικά, όπως και άλλες ορμόνες.

Σύμφωνα με την Leslie υπάρχουν καλά νέα! 

Μπορούμε να αναπληρώσουμε τη σπερμιδίνη με συμπληρώματα που προέρχονται από τρόφιμα, προάγοντας την αυτοφαγία και ενδεχομένως επιβραδύνοντας ή ακόμα και αναστρέφοντας τη διαδικασία γήρανσης!

Ακολουθήστε τη για να μάθετε περισσότερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ