Το συγκινητικό αντίο του Νίκου Χαρδαλιά στον πεθερό του, Χρήστο Παναγιωτόπουλο: «Καλό ταξίδι Πατέρα μου, καλή αντάμωση ξεχωριστέ μου...» (φωτό)

«Ένα ξεχωριστό Άνθρωπο αποφάσισε η Παναγιά ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο να πάρει κοντά της…»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό κείμενο τον πεθερό του, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ήταν συνταξιούχος αυτοκινητιστής, οδηγός ταξί με έδρα την Κυπαρισσία στην οποία έζησε κι έκανε οικογένεια με τη σύζυγό του Δήμητρα Αργυροπούλου.

Μεγάλωσαν με ήθος τρία παιδιά, τη Χάιδω νομικό, τον Γιώργο στρατιωτικό και την Γιώτα καθηγήτρια φυσικής αγωγής η οποία είναι και δεύτερη σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Στη ζωή του ευτύχησε να δει τα παιδιά του να προοδεύουν, να ανοίγουν τα φτερά τους, να κάνουν οικογένειες και χάρηκε με τα εγγόνια του!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής μοιράστηκε με τους followers του μια τρυφερή ανάρτηση στην οποία έγραφε:

«Ένα ξεχωριστό Άνθρωπο, πατέρα, σύζυγο, παππού αποφάσισε η Παναγιά ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο να πάρει κοντά της, μαζί της...

Χρήστο μου αγαπημένε, έφυγες για το δικό σου ταξίδι στο φως με την μοναδική αξιοπρέπεια που έζησες ολόκληρη τη ζωή σου. Μια ζωή δύσκολη από τα παιδικά σου χρόνια που με τον χαρακτήρα σου, το σθένος σου, την εργατικότητα και εντιμότητά σου, την δύναμη και μεγαλείο της ψυχής σου την έκανες τόσο λαμπερή.

Αυτά τα τελευταία 15 χρόνια που άνοιξες την αγκαλιά σου και με υποδέχτηκες (όχι σαν πεθερός αλλά σαν πατέρας) ως ένα ακόμα παιδί σου στην τόσο όμορφη και ξεχωριστή οικογένεια σου, ήταν όλα μοναδικά σε αισθήματα, εμπειρίες, συγκινήσεις, στιγμές. Και θα μείνουν όλα βαθιά μέσα μου, στην ψυχή, στην καρδιά μου. Θα μου λείπουν πάντα οι συζητήσεις μας, θα με συνοδεύουν πάντα οι παραινέσεις σου, οι συμβουλές σου.

Καλό ταξίδι Πατέρα μου, καλή αντάμωση ξεχωριστέ μου...»

Για την ιστορία, ο Νίκος Χαρδαλίας έχει μια κόρη με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου, την Δήμητρα και μια ακόμη κόρη από την πρώτη του σύζυγο Αργυρώ Μαστρανδρέου, την Ιωάννα.

Διαβάστε ακόμα: Πένθος για την οικογένεια του Νίκου Χαρδαλιά: Πέθανε ο πεθερός του Χρήστος Παναγιωτόπουλος - Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Χαρδαλιάς στην αποφοίτηση της κόρης του με τις πανομοιότυπες πρώην & νυν σύζυγό του – Πτυχίο Νομικής πήρε η κόρη του, Ιωάννα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ