Gemma Sort Chilvers: Έβαψε το νυφικό της ροζ & το κουστούμι του γαμπρού πράσινο – Το πιο fun ζευγάρι ever!

H Gemma έχει πάθος για την μόδα.

κόρη της στυλίστριας και σχεδιάστριας Penelope Chilvers, η Gemma παντρεύτηκε πέρυσι στην Costa Brava της Ισπανίας τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Όταν η Gemma Sort Chilvers δοκίμασε για πρώτη φορά το νυφικό της από το The Own Studio, ερωτεύτηκε αμέσως τη μινιμαλιστική σιλουέτα. «Ήταν κομψό, είχε μια ευκολία σε αυτό, αλλά [ήταν] ακόμα νυφικό», θυμάται να δοκιμάζει το μεταξωτό φόρεμα.

H Gemma έχει πάθος για την μόδα και για το να βλέπει τα ρούχα και τις πολλαπλές χρήσεις τους.

 «Σκέφτηκα, "Αυτό θα ήταν τόσο δροσερό σε άλλο χρώμα"», λέει η νύφη. «Είχα ήδη στο μυαλό μου ότι αυτό δεν επρόκειτο να είναι ένα μοναδικό φόρεμα».

Λίγους μήνες μετά το γάμο της, η Sort Chilvers άρχισε να ψάχνει κάποιον να βάψει το φόρεμά της, δυσκολεύτηκε λίγο, καθώς αρκετοί δεν ήθελαν να το αναλάβουν.

Τελικά, γνώρισε την Nicola Killeen Textiles, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία κοστουμιών για την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το θέατρο και το μπαλέτο. 

Η Sort Chilvers ήταν τόσο ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα – μια baby-pink απόχρωση εμπνευσμένη από το φόρεμα της Gwyneth Paltrow στα Όσκαρ του 1999 – που ανυπομονούσε να φορέσει ξανά το φόρεμα με την πρώτη ευκαιρία.

Η πρώτη ευκαιρία ήταν, λοιπόν, ο γάμος της φίλης της στη Σικελία.

Πολλοί από τους καλεσμένους αναγνώρισαν το φόρεμα και δεν το πίστευαν.

Είχε αναθέσει στην Nicola Killeen Textiles επίσης και το κουστούμι του άντρα της, το οποίο το έβαψε πράσινο.

Σύμφωνα με την Vogue, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας αυξανόμενος αριθμός νυφών προσπαθούν τώρα να ξαναφορέσουν τα νυφικά τους μετά τη μεγάλη τους μέρα.

«Η επαναφορεσιμότητα είναι κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς και τις νύφες μας, οπότε δουλεύουμε κυρίως με υφάσματα που μπορούν να βαφτούν μετά ή σιλουέτες που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν», εξηγούν οι Rosie Williams και Jess Kaye, συνιδρυτές του The Own Studio.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ